Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2007, 14:12   #1
barhonda
 
barhonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ferrariden açıklama

Click the image to open in full size.

Ferrari: "Mike Coughlan yeminli ifadesini verdi"

Dün Londra'daki Yüksek Mahkeme oturumu öncesi Ferrari ile takımı tarafından kadro dışı bırakılan McLaren Şef Tasarımcısı Mike Coughlan arasında varılan anlaşmayla ilgili olarak dün geç saatlerde Ferrari S.p.A tarafından Maranello'da yazılı bir bildiri yayınlandı.

Aşağıda, Ferrari'nin 11 Temmuz 2007 tarihli yazılı bildirisi yer almaktadır.

"Ferrari'nin, Salı günü Londra'da yapılan Yüksek Mahkeme oturumu ile ilgili olarak açıklaması aşağıdadır:

"Dün Londra Yüksek Mahkemesinde yapılan oturumun ışığında, Ferrari S.p.A. ve Coughlan'ların arasındaki dava ile ilgili olarak, Ferrari şu konulara açıklık getirmektedir: tarafların savunma avukatları, bu sabah yapılması gereken oturumun gündeminde yer alan prosedüre ilişkin olarak iki noktada anlaşmaya varmışlardır.

"Bu nedenle, söz konusu prosedüre ilişkin noktaların görüşüleceği ve tartışılacağı oturum iptal edilmiştir. Mike Coughlan söz verdiği gibi, dava konusu gerçekleri yansıtan yeminli ve yazılı ifadesini Ferrari'ye bugün vermiş ve Ferrari de anlaşmada belirlendiği gibi bu ifadeyi İtalyan yargısına vermeyecektir.

"Taraflar arasında varılan anlaşma, yukarıda belirtilen davanın prosedürle ilgili yönünü kapsamaktadır. Dolayısıyla, Ferrari'nin İngitere'de Coughlan'lar aleyhine açtığı dava, Londra Yüksek Mahkemesinin kararına uygun olarak devam etmektedir. Maranello, 11 Temmuz 2007"


(Kaynak: Scuderia Ferrari S.p.A. basın bülteni)
__________________
No Game
barhonda Ofline   Alıntı ile Cevapla