Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2007, 01:57   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow M.Topuz Transferinde oy kaybi Endisesi

MEHMET TOPUZ'UN TRANSFERİNDE OY KAYBI ENDİŞESİTransfer için Başbakan Erdoğan devreye girdi.

16.07.2007 02:32
Click the image to open in full size.
Onursal başkanlığını AKP’li Mehmet Özhaseki’nin yaptığı Kayserispor’un yönetimi, "Genel seçimde oy kaybına uğrarız" endişesiyle milli futbolcunun satışını 22 Temmuz sonrasına bıraktı.


ROBERTO Carlos, Gökçek Wederson, Colin Kazım Richards, Ali Bilgin, Gökhan Gönül ve İlhan Parlak’ı transfer eden Fenerbahçe, bir yıldızı daha renklerine bağlamak için gün sayıyor. Sarı lacivertli kulüp, ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray’ın da talip olduğu Kayserisporlu Mehmet Topuz’u, son anda bir aksilik çıkmadığı taktirde 22 Temmuz’daki genel seçimlerden sonra kadrosuna katacak.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur’un, "Kesinlikle satmayacağız" şeklindeki açıklamalarına rağmen Mehmet Topuz’dan vazgeçmeyen Fenerbahçe yönetimi, önce futbolcuyla temas kurup transfer teklifinde bulundu. 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusundan, "Kulübümle anlaşırsanız gelirim" cevabını alan sarı lacivertliler, daha sonra Kayserispor yönetimiyle görüşerek, Mehmet Topuz’a talip olduklarını resmen bildirdi. Fenerbahçe yönetiminin bir sonraki adımı ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmek oldu. Sarı lacivertliler, Fenerbahçe taraftarı olan Erdoğan’dan, bu transfer için devreye girmesini rica etti.

22 Temmuz’dan sonra masaya oturacaklar

Fenerbahçe’nin, Mehmet Topuz’un bonservisi için Kayserispor’a, 3 milyon Euro ve geçen sezon Bursaspor’da kiralık oynayan Brezilyalı futbolcu Edmar De Souza’yı önerdiği belirtildi. Geçtiğimiz aylarda Mehmet Topuz’a 5 milyon Euro fiyat biçen Kayserispor yönetimi de futbolcuyu satmaya sıcak bakıyor. Ancak, kulübün onursal başkanlığını yapan AKP’li Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin, "Mehmet Topuz’un satılması 22 Temmuz’daki genel seçimde bize oy kaybettirebilir" diyerek, bu işin seçim sonrasına bırakılmasını istedi.

Fenerbahçe ile Kayserispor’un yöneticileri, genel seçimin hemen ardından masaya oturarak, Mehmet Topuz için pazarlık yapacak. İlhan Parlak’ın transferi sırasında sarı kırmızılı kulüple iyi ilişkiler kuran sarı lacivertlilerin, bu transferi bitirmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Hürriyet
Adelaar Ofline