Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2007, 09:23   #1
CptJackSparrow
 
CptJackSparrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kolottan sıcacık açıklamalar 3(devamıda gelecek demiştim daha da geliyor)

Kroldrup bu hafta Kartal
Transfer çalışmalarını sürdüren Celalettin Kolot, müjdeyi verererek yeni transferin bu hafta kampa katılabileceğini söyledi

Beşiktaş stoper arayışında mutlu sona çok yaklaştı. Uzun süredir yurt dışında futbolcu arayan siyah-beyazlılar, Fiorentina'da forma giyen Danimarkalı Per Kroldrup'a imzayı attırmak üzere. Geçtiğimiz hafta Milano'da bonservisi düşürmek için sıkı pazarlıklar yapan Beşiktaşlı yöneticilerin, İtalyan kulübü ile anlaştıkları ve futbolcuya net cevabını vermesi için yarına kadar süre tanıdıkları bildirildi. Siyah-beyazlıların, başarılı defans oyuncusundan gelecek yanıta göre hemen imzayı attırarak Avusturya kampına yetiştirmeyi hedefledikleri öğrenildi. Juventus'ta oynayan Boumsong'un ise sürekli ikili oynayıp bir 'geliyorum', bir 'gelmiyorum' demesi yönetimi kızdırdı ve bu nedenle transferinden vazgeçildiği vurgulandı.

KOLOT: HAFTA İÇİ BİTECEK
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot da transferde son aşamaya geldiklerini doğruladı. Çalışmaları son hız sürdürdüklerini belirten siyah-beyazlı yönetici, "Kimse endişelenmesin. Alacağımız futbolcu bu kampa bile yetişebilir. Bunun için çabalıyoruz. Hafta sonu olduğu için birşey yapamadık. Ancak hafta içi bu işi kesin bitireceğiz" şeklinde konuştu. Daha önce Udinese ve Everton takımlarında da oynayan 27 yaşındaki Kroldrup, 1.90 boyunda ve 82 kilo ağırlığında. Hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çeken Danimarkalı, 16 kez milli formayı giydi.
CptJackSparrow Ofline   Alıntı ile Cevapla