Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2007, 10:26   #4
CptJackSparrow
 
CptJackSparrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

KAYSERİSPOR Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, sarı kırmızılı kulübün 22 Temmuz seçimlerinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın baskısıyla Mehmet Topuz’u Fenerbahçe’ye verecekleri yolundaki habere tepki gösterdi.
Özhaseki, “Kim uyduruyor bunları. Bu ayıptır, günahtır. Kayserispor kulübünün bir yönetimi vardır. Mehmet Topuz ile Gökhan’ı satmama kararı vermiştir. Bu haberlerin altında siyasi senaryo arıyorum'' dedi.
Kayserispor’un iki oyuncusu Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz’a sezon boyunca yerli ve yabancı birçok kulüpten transfer teklifini geldiğini, ancak sarı kırmızılı kulübün bu tekliflere karşı dik bir duruş ve tavır koyduğunu söyleyen Kayserispor ve Erciyesspor Kulübü Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, “Kayserisporlu futbolcuların transferi için spor adamları, spor yazarları, siyasiler, menajerler bir çok kişi devreye girdi. Ancak gerek demeçler, gerek bilboardlar ve son olarak da tarihi kaleye asılan pankart ile bu oyuncularımızı satmayacağımızı duyurduk. Kulüp yönetimi de defalarca bu konuda mektuplar yazdı, sözlü ve yazılı demeçler verdi. Ama birileri hala beklentilerini spor yazarları üzerinden, değişik seneryo ve tezgahlar kurup, akla hayale gelmeyecek şekilde gerçekleştirmek, kamuoyu yaratmak, ortalığı karıştırmak istiyor. Mukavelesi 2009 yılına kadar uzatılmış, takım kaptanlığına getirilmiş ve halen Kartepe kampında çalışan Mehmet Topuz’la ilgili yazılanlar, ortaya atılan iddialar, şahıslarımızı, kulübümüzü ve oyuncularımıza yıpratmaya dönüşmüştür. Resmen bir medya linci ile karşı karşıyayız. Kulüp yöneticileri veya işgüzar medya mensupları duyum adı altında, meslek etiğine yakışmayacak şekilde, bize görüşümüzü sormadan, tek taraflı habercilik yaparak, üç büyüklere hizmet etmektedir. Bunları yazanları, yazdıranları, kulübümüzü siyasetin içine çekmek isteyenleri, kafa karıştıranları bir kez daha kınıyoruz. Herkes şunu aklına iyi soksun. Mehmet Topuz da, Gökhan Ünal da bizim oyuncumuzdur. Bu sezon da Kayserispor forması altında top koşturacaklardır. Anlamayanlara, anlamak istemeyenlere, duymayanlara, duymak istemeyenlere bir kez daha duyurulur'' şeklinde konuştu.
Kayserispor Başkanı Recep Mamur da “Ben siyasetçi değilim. Sporla ilgelenirim. Böyle saçma sapan iddialardan gına geldi. Yanıt vermek bile istemiyorum'' şeklinde konuştu.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma da “Gün geçmesin ki böyle senaryolar ortaya atılmasın. Bizi rahat bıraksınlar. Herkes işine gücüne baksın. Şu anda kamptayız ve lige hazırlanıyoruz. Ama, birileri rahat duramıyor'' dedi.


bu seferdde böle açıklama gelmiş
CptJackSparrow Ofline