Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2007, 05:36   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tello `Hep böyle kal`

Kaptan İbrahim Üzülmez, sol kanattaki yeni partneri Rodrigo Tello'yu, Marcus Münch'e benzetti ve ekledi: 'Umarım hep böyle devam eder...'
17.07.2007


45 dakika oynadı ama...
Sporting Lizbon’dan Beşiktaş’a transfer olan Rodrigo Tello, ilk kez Hamburg ile oynanan özel karşılaşmada Siyah-Beyazlı formayı giymiş ve gol sevinci yaşamıştı. şilili futbolcunun 45 dakikalık performansını takım kaptanı İbrahim Üzülmez değerlendirdi. Sol kanattan birçok oyuncunun gelip, geçtiğini ifade eden Üzülmez, “Bana göre bu bölgedeki en iyi isim Marcus Münch’tü... Kendisiyle bir sezon birlikte oynamıştım. Onunla çok uyumluyduk” diye konuştu.

‘Büyük fayda sağlar’
Rodrigo Tello’yu Alman futbolcuya benzeten İbrahim Üzülmez, “Bence Tello, Münch’ten sonra sol kanat için transfer edilen en iyi oyuncudur. Sürekli oyunda var. Hiç kaytarmıyor. Toplu ya da topsuz sürekli mücadele ediyor. Umarım hep böyle devam eder ve takıma faydalı olur. Hamburg karşılaşmasında beni çok rahatlattı. Duran toplarda da çok etkili. Ayrıca, tanıdığım kadarıyla kişilik olarak da çok sıcakkanlı. Uyumlu bir ikili olacağız” dedi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla