Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2007, 19:01   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Dogan grubu vatan gazetesinin hisselerini aliyor

Flaş gelişme! Aydın Doğan, Vatan Gazetesi'nin geriye kalan hisselerini alıyor! Doğan Grubu, Kemer Yayıncılık ve Gazetecilik iştiraki ile yüzde 59.84'üne sahip olduğu Vatan Gazetesi'nin geri kalan hisselerini satın almak için görüşmelere başladığını İMKB'ye duyurdu. İşte ayrıntılar!!!
Click the image to open in full size.
Doğan Grubu VATAN'ı tamamen satın alıyor..


DOĞAN GRUBU Vatan Gazetesi'nin geri kalan hisselerini satın almak için görüşmelere başladığını İMKB'ye duyurdu.

Doğan Grubu, Kemer Yayıncılık ve Gazetecilik iştiraki ile yüzde 59.84'üne sahip olduğu Vatan Gazetesi'nin geri kalan hisselerini satın almak için görüşmelere başladığını İMKB'ye duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, söz konusu satış Vatan dergi grubunu içermiyor.

İşte İMKB'ye Doğan Yayın Holding tarafından gönderilen açıklama�

Kemer yayıncılık ve gazetecilik A.Ş. hisselerinin tamamı ve Kemer Yayıncılık
ve Gazetecilik A.Ş'nin sermayesine %59,84 oranında iştirak ettiği bağımsız gazeteciler yayıncılık A.Ş. hisselerinin Kemer Yayıncılık ve Gazetecilik A.Ş. dışında kalan ortaklarına ait hisselerinin tamamının devir alınması ile ilgili olarak söz konusu şirketlerin ortakları ile şirketimiz yetkilileri arasında görüşmelere başlanmıştır.

Bağımsız Gazeteciler Yayıncılık A.Ş. Vatan gazetesinin isim ve imtiyaz hakkına sahip olup; adı geçen şirketlerin Vatan Dergi Grubu ile herhangi bir iştirak ilişkisi bulunmamaktadır.

Diğer taraftan 28 mart 2007 ve 29 mayıs 2007 tarihlerinde hakim ortağımız Doğan Yayın Holding A.Ş. tarafından da kamuya açıklandığı üzere; yönetim kontrolünde değişiklik yaratmayacak ve herhangi bir çağrı yükümlülüğü doğurmayacak şekilde, şirketimiz sermayesini temsil eden hisselerin bir bölümünün uzun vadeli kurumsal yatırımcılara satışı ile ilgili olarak hakim ortağımız Doğan Yayın Holding A.Ş. yetkilileri ile kurumsal yatırımcılar arasında görüşmelere başlandığı tarafımızdan öğrenilmiş bulunmaktadır. Konu ile ilgili gelişmeler oldukça kamuya açıklama yapılacaktır.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla