Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2007, 00:34   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow 'Mahmut Uslu FB'nin tetikçisidir'

'Mahmut Uslu FB'nin tetikçisidir'
Click the image to open in full size.
Hıncal Uluç, Fenerbahçe asbaşkanı Mahmut Uslu'ya tetikçi dedi
17 Temmuz 2007 Salı 20:56









Polat'ın "Bizi kıskanıyorlar", "Seyrantepe'yi Fenerbahçeliler engelliyor" sözlerine, Uslu'nun yanıtı sert ve biraz da tehditkar oldu. Bu tür atışmalar ezeli rekabetin bir gereği midir?
Mahmut Uslu, uzun süre Ankara'da benim yakın arkadaşımdı. Ben Mahmut Uslu hakkında bildiklerimi açıklarsam Fenerbahçe'de değil, Türkiye'de duramaz. Açıklayayım mı Mahmut? Böyle bir konuşma olabilir mi? Dünyanın en çirkin lafı: "Ben biliyorum. Bir açıklarsam." O zaman açıkla... Sıkıyorsa açıkla... Ama açıklamayıp, böyle çamur atacaksın, iğrenç iddialarda bulunacaksın ve de Faruk Süren gibi saygın bir Galatasaray Başkanı da bu tuzağa balıklama düşecek. Mahmut Uslu'nun yanında yer alıp, Adnan Polat'ı yerden yere vuracak. İnanamadım.


TETİKÇİLİK YAPIYOR
Mahmut'un yapmak istediği belli ama gelişmelere bakıyorum: Mahmut amacına ulaşmış. Çünkü bir yanda kutsal ittifak medyası onu göklere çıkarırken, öte yandan Faruk Süren bu tuzağa düşüyor. Faruk Süren ki ortaya çıkıp, 'Mahmut Uslu halt ediyor. Galatasaray'ı karıştırmaya uğraşıyor. Biz birbirimizi çok eleştiririz ama böyle durumlarda kenetleniriz. Kapat ağzını Mahmut' demesi gereken bir adam... Ondan böyle bir açıklama beklerdim. Ama Adnan'a karşı içinde birikmiş, kinler, nefretler, öfkeler varmış. İşaret bekler gibi bunları kustu. O zaman Adnan'ın "Galatasaray'daki gelişmeleri, dehşetle, korkuyla izleyen Fenerbahçe, bizim önünümüzü kesmek için bunu yarattı" sözleri doğru. Bu havayı yarattılar.

Süren'in bu kadar büyük bir tepki göstermesi, Polat'ın söylemiş olabileceğini düşünmesinden kaynaklanmış olabilir mi?
Mahmut Uslu'nun Fenerbahçe'nin nasıl büyük bir tetikçisi olduğunu bütün dünya biliyor. Bir Galatasaraylının, hem de böyle bir tetikçiye, gerçekten öyle düşünse bile, açık verecek ifadelerde bulunması mümkün mü? İki konu var: Ya Mahmut yalan söylüyor ya Adnan, Mahmut'u işletmiş, alay etmiş onunla. Mahmut da bunu ciddi zannetmiş.
kaynak:Ensonghaber
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla