Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2007, 15:10   #1
barhonda
 
barhonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Stepney aklanmak istiyor

Avukatı: "Stepney Ferrari İle Görüşmek İstiyor"

Click the image to open in full size.

Stepney aklanmak istiyor

Eski Ferrari mühendisi, casusluk skandalının ve sabotaj iddialarının en önemli ismi Nigel Stepney'nin Ferrari Patronu Jean Todt ile bir toplantı yapmak istediği bildirildi.

Dün bir basın açıklaması yapan Stepney'nin İtalyan avukatı Sonia Bartolini, müvekkilinin Ferrari yetkilileri ve özellikle Jean Todt ile yapmak istediği toplantıda, olayları kendi yönünden anlatmak istediği ve böylece aklanmak, temize çıkmayı amaçladığını söyledi.

Avukat Bartolini açıklamasında; "Müvekkilim Bay Stepney, tamamen kendisine karşı kurulmuş bir komplo ile ilgili olarak şüpheli gördüğü isimleri Ferrari yetkililerine açıklamak istiyor. Bu amaçla önümüzdeki hafta bir toplantı yapma istediğimizi Ferrari'ye ilettik" dedi. Stepney ile ilgili olarak Ferrari 'nin başvurusu üzerine İtalya'da başatılan soruşturma sürüyor. İtalyan savcının casusluk ve Monako GP'si öncesi otomobilleri sabote etme suçlarının araştırıldığı belirtilmişti. Avukat Bartolini, Stepney ile görüşmek konusuna Ferrari'nin sıcak baktığını da belirtti.
__________________
No Game
barhonda Ofline   Alıntı ile Cevapla