Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2007, 09:10   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal iyi yolda

Rüştü ile Tello, takıma hemen uyum sağladı. İki oyuncuyla birlikte Delgado ve Toraman, Avusturya'ya damgasını vurdu.
22.07.2007


Rüştü:
Milli kaleci tam kapasitede hazır. Kamp boyunca ufak tefek sakatlık geçirdiyse de performansından birşey kaybetmedi.

Murat:
Sakatlığı yüzünden takımdan ayrı özel idman programını uyguladı. En az bir aya daha ihtiyacı var.

Hakan:
Genç eldiven yabancılık çekmedi. Rüştü’nün arkasında ikinci kaleci olma şansını iyi kullandı. Çalışması ve hırsı ön plana çıktı.

Atilla:
Altay’dan kiralanan Atilla sırıtmadı. Gelecek vaat eden file bekçisi iyi bir hazırlık dönemini geride bıraktı.

Ali Tandoğan:
Sağ kanatta girdiği forma yarışında tecrübesi ile öne geçmeyi bildi. Hem defansif hem de ofansif yönünü iyi kullandı.

Mustafa:
Takımdan gönderilmek istendi, o kaldı. Her zamanki gibi profesyonelliği içinde çalışıp işini yaptı. Her sıkıntıda devreye girecek birikime sahip.

İbrahim Kaş:
Genç stoper tatlı sert hareketleri ile zorda kalsa da yakaladığı yüksek tempodan taviz vermedi. Tek eksiği maç tecrübesi.

Koray Şanlı:
Şu an banko oynayacak düzeyde olmasa da her an kadro içinde kendine yer bulabilecek kapasitede. Kişiliği ile de çok farklı.

Toraman:
Aldığı darbeler sonucu sakatlıklar geçirdi. Fakat özellikle son Bükreş maçında tek başına savunma yaptı. Topla birlikte ileri çıkışı ve gerçek yerine dönmesi artılarından.

Gökhan Zan:
Kampa çok iyi başladı. Önce Hall karşısında sakatlandı. Sol ayak bileğindeki burkulma sorun olsa da, sadece fizik kondisyon olarak biraz geri düştü. Kısa sürede toparlar.

Üzülmez:
Artık orta yapmanın yanında kaleye direkt şut atmaya da başladı. Kaptandaki bu değişim, istikrar, hırs ve profesyonellik diğer oyunculara örnek olmalı.

Baki:
Her zamanki dağınıklığı yine üstündeydi. İyi niyetinden ve takıma katkı sağlama isteğinden şüphe yok. Ancak kapasitesi belli. Zaten bu yüzden stoper aranıyor.

Koray Avcı:
Kesinlikle yabancı kurbanı. Ön libero olarak maçlara girdiğinde takıma hareketlilik kazandırdı. Çalışkanlığı ve top çalma özelliği ile kapıyı araladı!

Mehmet Sedef:
Birçok kulübün talip olduğu genç oyuncu sakatlığa yenik düştü. Bunu sorun yapan Sedef, olumsuzluklara rağmen takımda kendine yer bulacağından emin.

Serdar Özkan:
Her kamp dönemi olduğu gibi yine çalışkanlığını gösterdi. Fizik olarak zayıf kaldığı için oyunun sadece belli bölümlerinde var.

Serdar Kurtuluş:
Gerçek yerini yadırgadı! Ön liberodan sağ kanada alındı, fazla göze batmaz oldu. Enerjisini her dakikaya yaymasını bildi. Diri oluşu ve hırsla mücadele etmesi şansını artırdı.

Cisse:
Fransız oyuncu vasatın çok altında. Forma çok zor girdiği ve bunun için kendisine zaman tanınması isteniyor. Bu haliyle Beşiktaş’ın ilk onbirinde forma giymesi şu an için çok zor gibi gözüküyor.

Gökhan Güleç:
Sakatlıktan çıktıktan sonra inanılmaz bir çalışma temposu yakaladı. Yıldız oyuncunun şanssızlığı ise forvette istediği topları alamayıp, yardımlaşmadan da geri kalması oldu.

Burak:
Ertuğrul Sağlam’ın yeni sezonda forvette şans vereceği genç futbolcu, ihmalin kurbanı oldu. Sakatlığı tam geçmeden oynadığı için adelesi attı.

Delgado:
Arjantinli yıldız kampın en iyilerindendi. Yetenekleri tartışılmaz. Ancak mevcut sistemde istediği gibi forvetin arkasında serbest adam olarak oynaması zor.

Ricardinho:
Brezilyalı oyuncu gerçekten çok iyi çalıştı. Daha önce idmanlarda terlemezdi bile. Şimdi ise büyük değişim içinde. Böyle devam ederse, bankolardan olacaktır.

Tello:
Takıma geç ve moralsiz katıldı. Ayrıca yorgunluk da var. Ama çabuk kaynaştı. Sol ayağını iyi kullanıyor. Özellikle İnönü’deki maçlarda taraftar ile coşar, coşturur.

Can:
Genç golcünün tek handikapı biraz ağır kalması. Topu takibi, zamanlaması ve hava toplarındaki etkinliği üst düzeyde.

Aydın:
Yetenekli olduğu kadar da dağınık. Bir bakıyorsunuz inanılmaz bir hareket yapıyor. Bir bakıyorsunuz tam tersi. Çabuk, akıllı ve önü açık.

Fahri:
Kapasitesi ölçüsünde bütün iyi niyetiyle birlikte çalıştı. Orta alanda en azından onbiri zorlayacak bir oyuncu. Oynamadığı için biraz canı sıkkın.

Nobre:
Ülkesinde meniskus operasyonu geçiren Nobre kampın son 4 gününde düz koşulara başlayabildi. Bir hayli sıkıntılı günler geçirdi. Ancak tecrübesi bunları aşmaya yeter.

Batuhan:
Henüz işin başında. Yetenekli. Kartal’ın şımarık çocuğu... Önünde Sergen örneği var. Bu çocuğa herkesin dikkat etmesi lazım. Daha olgunlaşmadan kaybolup gitmeye müsait.

Bobo:
Brezilyalı 5 kilo fazlası ile geldiği kampta biraz olsun eridi. Transfer teklifleri ve aldığı ücret kafasında hep soru işaretleri oluşturuyor. Yönetim düzenleme yaparsa daha da büyür.


Hayal kırıklıkları
Yozgatlı:
Hayal kırıklığı yaratanlardan. Nedendir bilinmez çok sakatlanıyor. Görev aldığı hazırlık maçlarında silik kaldı. Beklentilerin çok gerisinde. Toparlanmazsa oynaması zor.

İ.Akın:
İstanbul’dan sonra Avusturya’da takımdan ayrı kaldı. Ayak parmağındaki ihmali yüzünden bir tek maçta bile forma giyemedi. Takımın çok gerisinde.

Orhan YILDIRIM
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla