Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2007, 09:23   #1
barhonda
 
barhonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Yurdum insanından Su sıçratma kavgası 1 ölü 7 yaralı:)

ADANA’da otomobilin su sıçratması yüzünden çıkan tartışmanın mahalle kavgasına dönüşmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı. polis, olaya karıştığı öne sürülen bir kişiyi silahıyla birlikte yakaladı.
Olay, saat 19.30 sıralarında Mestanzade Mahallesi Şehit Duran Caddesi’nde meydana geldi. Ali Nacar’ın kullandığı 01 TN 406 plakalı otomobilin kaldırımda yürüyen Sezai Turhal ve Hüseyin Özen’in üzerine su sıçratması üzerine tartışma çıktı. Karşılıklı küfürleşmenin yaşandığı tartışma, kısa sürede büyüyerek mahalle kavgasına dönüştü. Çıkan olayda Sezai Turhal, Hüseyin Özen ile yakınları Tahsin Baysal, Mahmut Kurgun, Ergün Okande, Selçuk ve kardeşi Turgay Yokuştan tabanca ile vurulurken, otomobil sürücüsü Ali Nacar ise darp edilerek yaralandı.
Yaralılar, ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Hüseyin Özen, buradaki ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Polis, olaya karıştığı iddia edilen Murat Baylaz'ı kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan Baylaz’ın üzerinde bir de tabanca ele geçirildi.
__________________
No Game
barhonda Ofline   Alıntı ile Cevapla