Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2007, 14:58   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Armağan 20 günde aldattı

Bülent Ersoy şok yaşayacak. Armağan bir genç kızla öpüşürken yakalandı. İşte o FOTOĞRAFLAR...

20 günlük gelin Bülent Ersoy, ihanete uğradı. Ersoy'un eşi Armağan Uzun, bir genç kızla öpüşürken yakalandı.

Bülent Ersoy, 26 Temmuz perşembe sabahı İzmir'deki evinden çıkarak, sabah uçağıyla İstanbul'a geldi. Ersoy, İbrahim Tatlıses'in konuk olacağı programın hazırlıklarına başlarken, Armağan Uzun da çapkınlık turlarına çıktı!

Tenha bir yerde yakalandı

Armağan Uzun, eşi Bülent Ersoy'un Star TV'de yayınlanan "Yıldızların Altında" programı için İstanbul'a gittiği gün, İzmir Narlıdere'de, fazla kimsenin bilmediği, yeşilliklerin arasında ve çeşitli bölmelerle ayrılmış Serender adlı tesiste bir genç kızla buluştu.

Sık sık dudaklarından öptü

35 TAU 71 plakalı, siyah Honda marka bir arabayla restorana gelen çiftin yanında, ince, esmer, uzun boylu genç de vardı. Daha önce yine aynı mekana aynı genç kızla gelen Uzun'un, zaman zaman genç kızı dudaklarından öptüğü ve onu kendisine çekerek sımsıkı sarıldığı dikkat çekti.

Ersoy'la telefonda konuştu

Genç kızın da Uzun'a olan ilgisi, ikilinin bir süredir görüştüklerinin göstergesiydi. Restorandaki müşteri sayısının artması üzerine rahatsız olan Uzun, genç kıza yanında ayrılmasını ve karşısına oturmasını söyledi. Sürekli etrafı kolaçan eden genç adam, sık sık Bülent Ersoy'la da telefonla konuştu...
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla