Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2007, 15:00   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tarihi Golün Tanığı

Tarihi golün tanığı
Click the image to open in full size. 2002 Dünya Kupası'nda İlhan Mansız'ın Senegal ağlarını havalandırdığı şutun en yakın tanığı, Kartal'ın yeni transferi Diatta'ydı.
01.08.2007


İlhan’la aynı karede
Tarih: 22 Haziran 2002... Yer: Osaka (Japonya)... Dünya Kupası çeyrek final maçı... Sağ kanattan Ümit Davala’nın ortasına İlhan Mansız dokunuyor ve top Senegal ağlarına gidiyor. Türk futbolu için tarihi bir an. Ay-Yıldızlı ekibimiz, 2. kez katıldığı Dünya Kupası’nda yarı finale yükselme başarısı gösteriyor. İşte o tarihi anın tanıklarından biri olan Lamine Diatta, yıllar sonra Beşiktaş’a transfer oldu. İlhan topa dokunduğu anda aynı karede olan Senegalli savunmacı hayretler içinde topa bakıyor.

Kontrolden sağlam çıktı
Belki İlhan o talihsiz sakatlıkları geçirip, futbola veda etmek zorunda kalmasa Beşiktaş forması altında Diatta ile buluşacaklardı. Bu arada dün Paris’te kulüp doktoru Şenol Akman’ın nezaretinde sağlık kontrolünden geçen 32 yaşındaki oyuncunun, futbol oynamasına engel herhangi bir sakatlığa rastlanmadı. Diatta’nın raporu kulübe fakslandı. Senegalli oyuncunun yarın İstanbul’a geleceği ve resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

Kaan BORA
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla