Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2007, 12:17   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Brawn sadece Ferrari'yle görüşmüş

Formula 1'e bir yıl ara veren Ferrari'nin eski teknik şefi Ross Brawn şu an sadece eski takımıyla görüştüğünü açıkladı.
Michael Schumacher'in kazandığı yedi dünya şampiyonluğunda kilit isimlerden biri olan Brawn, Ferrari dışında bir takımla görüşmediğini söyledi.

Schumacher'in geçtiğimiz sezon emekli olmasından sonra Ferrari'den ayrılarak Formula 1'e bir yıl ara veren Brawn, başka takımlar veya kişilerle görüştüğü şeklindeki haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirtti.

İtalyan takımının eski teknik şefi, "Ferrari ile görüşmelere başladık. İki tarafın istekleri ve hedefleri uyuşuyor mu ve gelecekte birlikte çalışma olasılığı var mı göreceğiz" dedi.

Brawn, "geçirdiğim 10 harika yıldan sonra Ferrari'nin insanı, kültürü ve İtalya benim kanım canım. Takımım Ferrari'dir. Sadece onlarla konuştum" ifadelerini kullandı.

Ferrari'nin takım şefi Jean Todt'un yerini almak için en güçlü aday olarak gösterilen Brawn'ın adı medya tarafından Honda ile de anılıyor.

Ferrari'nin gizli bilgilerini Vodafone McLaren'e sızdırmakla suçlanan Nigel Stepney, bu hafta İtalyan gazetelerine yaptığı açıklamada arkadaşı Brawn'ın Ferrari dışında bir takımda çalışmayı düşündüğünü söylemişti.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla