Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2007, 20:05   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Adsl Fiyatlarında İndirim!

Türk Telekom Yeni ADSL Tarifeleri ile Herkesin Yüzünü Güldürecek


Türk Telekom, Türkiye’de ADSL tarifelerinde yaptığı yeni düzenlemelerle toptan ve veri akış erişimi tarifelerinde yüzde 55’e varan indirimler yaparak, internet servis sağlayıcılarının (ISS) müşterilerine daha uygun fiyatlarla hizmet vermesine olanak tanıyacak.


İnternet kullanımını kolaylaştırmak ve yaygınlaştırmak için çalışmalarını sürdüren Türk Telekom, Türkiye’de ADSL için gerekli altyapıyı oluşturduğu gibi yeni ihtiyaçlar doğrultusunda da bu altyapıyı sürekli yeniliyor.

2003 yılında ilk ADSL hizmetinin sunulmaya başlandığı günden bu yana ADSL için toplam 300 milyon ABD Doları yatırım yaparak 3 milyondan fazla ADSL müşterisine ulaşan Türk Telekom, 2007 yılı sonunda hanehalkı internet erişimini yüzde 28’e yani 5 milyona çıkarmayı hedefliyor.Bu sayede Türkiye’de internet penetrasyon oranını Avrupa seviyesine taşımayı amaçlayan Türk Telekom, aynı zamanda Türkiye’nin her köşesinde hızlı ve kaliteli internet erişimini sağlamayı planlıyor.

Hedefleri doğrultusunda çeşitli düzenlemeleri hayata geçiren Türk Telekom’un yeni indirimleri ise internet servis sağlayıcılarının müşterilerine uygun fiyatlı hizmet vermesini sağlayacak.

1 Nisan 2007 tarihinde devreye girecek toptan tarife düzenlemeleri aşağıdaki değişiklikleri içeriyor:


· Yeni müşteriler için bağlantı ücretinde %51 indirim
· Veri akış erişimi tarifelerinde %55’e varan indirimler
· Kotasız paketlerin toptan tarifesinde %44’e varan indirimler
· Kotalı paketlerin toptan tarifesinde %35’e varan indirimler
· 1024 Kbps 3 GB kotalı paketin kullanım kotasının 4 GB’ye çıkarılması
· Kota aşım ücretlerinde indirimler

Telekom Hizmet Kalitesini ve Hızını Artırıyor


Türk Telekom daha kaliteli ve kesintisiz internet hizmeti vermek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. 2006 yılı başına oranla arıza giderme süresini üçte birine düşüren Türk Telekom, teknik hizmet kalitesini artırarak, bağlantı sürelerini kısalttı ve çağrı merkezlerinin geliştirilmesiyle hizmet kalitesini artırdı.

Türk Telekom mevcut ADSL altyapısın %74’ünü oluşturan ADSL 2+ teknolojisi ile Avrupa’nın en modern altyapılarından birine sahip. Önümüzdeki dönemde IPTV ve benzeri ileri teknoloji geniş bant servislerini (ses, veri, TV’nin tek ortamda aktarılması) vermeyi hedefleyen Türk Telekom, bu amaçla altyapısını FTTx ve VDSL teknolojilerini kullanarak güçlendiriyor.

__________________
..Not Found..

Konu RoMeO tarafından (03-08-2007 Saat 20:09 ) değiştirilmiştir..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla