Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2007, 13:16   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Trabzonspor'da mektup krizi

Trabzonspor'da mektup krizi
Yunus Emre SEL / TRABZON, (DHA) 7 Ağustos 2007
Avrupa'da hüsran yaşatan Trabzonspor'un teknik direktörü Ziya Doğan'ın kaldığı otel odasına 'İstifa et' yazılı mektup bırakıldı.

Ziya Doğan, kaldığı Zorlu Grand Otel'in 4'üncü katındaki odasına dönüşünde kapısının altından atılan mektupla karşılaştı. İçeriğinde tehditler de bulunduğu iddia edilen 2 sayfalık mektupta, Trabzonspor taraftarı olan kişinin bordo mavili takımın aldığı başarısız sonuçlardan dolayı Ziya Doğan'ı suçlayarak, “Senin yüzünden sokağa çıkamaz oldum, çocuklarımın yüzüne bakamıyorum, psikolojim bozuldu. Sen ne hakla orada durabiliyorsun?“ ifadelerine de yer verdiği öğrenildi.

Trabzon'da yayın yapan medyatrabzon.com isimli internet sitesi, Ziya Doğan'ın mektupla birlikte yönetim kuruluna başvurduğu ve, “Artık taraftarlar odamın kapısına kadar gelip mektup bırakıyorlar“ diye yakındığı belirtildi.
Yönetim kurulunun ise Ziya Doğan'a, “Bu mektupla ilgimiz yok“ cevabını verdiği kaydedildi. İki sayfalık mektup hakkında Yönetim Kurulu'nun bir araştırma yapacağı kaydedildi.

İKNAYA ÇALIŞACAKLAR

Transferi, Sivasspor maçının sonrasına bırakma kararı alan Trabzonspor yönetiminin pazar günü oynayacakları maç için Trabzon'a gelecek olan Sivasspor'la Hayrettin için pazarlık yapacağı bildirildi. Sivasspor'u Hayrettin konusunda ikna etmeye çalışacak olan yönetimin maddi açıdan sıkıntı yaşamamak için takas teklifinde de bulunacağı belirtildi.

"İLGİLENİYORUZ"

Sivassporlu Hayrettin ve Galatasaraylı Orhan Ak'la ilgilendiklerini doğrulayan Trabzonsporlu yöneticiler, 2 futbolcunun durumunun Sivasspor maçından sonra kesinleşeceğini söylediler. Bu arada İsveçli golcü Rada Prica ve kaleci Bobadilla'nın transferinin ise yönetimin maddi kaynak bulmasına bağlı olduğu öğrenildi.
HEDEF GALİBİYET

İnter Toto Kupası'ndan elenmelerinin yaşadığı şoku Sivasspor maçıyla unutmak isteyen bordo mavililer takımda yönetim ve teknik heyet, galibiyete şartlandı. Bordo mavililer, Sivasspor karşılaşmasında rakiplerini puansız göndermek istediklerini söylediler.
MORALLER YERİNDE

Sivasspor maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Ziya Doğan yönetiminde yaptığı çalışmayla sürdüren Trabzonspor'da moraller yerinde olduğu gözlendi. İzinli olan Ersen Martin, sakatlıkları devam eden Musa ve Risp'in katılmadığı antrenmanda grip olan Ceyhun ve hafif sakatlığı bulunan Ayman, düz koşunun ardından çalışmayı yarıda bırakarak fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı.
YATTARA'YLA KONUŞTU

Ziya Doğan, antrenman başlamadan önce Yattara'yı yanına çağırarak bir süre görüştü. Doğan'ın Gineli futbolcusundan yapılan ağır eleştirilere kulaklarını tıkamasını istediği öğrenildi.
Düz koşuyla başlayan antrenman, kısa süreli istasyon çalışmasından sonra yarı sahada çift kale maçla devam etti. Çift kale maç sırasında futbolcularına zaman zaman kızdığı gözleyen Ziya Doğan, genç Selim'den takımı yönlendirmesini istedi, “Ağabeylerin sürekli susuyor. Onların ağızları yok. Sen takımı yönlendir. Hücuma sen çıkart“ dedi.
Ziya Doğan, bu arada Ferhat'ı da kendisine güvenmediği gerekçesiyle, “Kendine güvenmezsen, hep küçük adam olarak kalırsın“ diye kızdı.
Bordo mavili takımın antrenmanını Trabzonspor'un eski golcü futbolcusu Hami Mandıralı'da takip etti.
YÖNETİMDEN BARIŞ MESAJI

Trabzonspor yönetimi, kulübün kuruluşunun 40'ıncı yıldönümü nedeniyle internet sitesi aracılığıyla bir mesaj yayınladı. Mesajda yer alan, “Kavgayı ağacın yaprağına yaz, sonbahar gelsin yapraklar kurusun diye. Öfkeyi bir bulutun üstüne yaz, yağmur yağsın bulut yok olsun diye. Nefreti karların üstüne yaz, güneş açsın karlar erisin diye. Ve dostluk ile sevgiyi, yeni doğmuş bebeklerin yüreğine yaz, onlar büyüsün Dünya'yı sarsın diye“ sözleriyle taraftara ve camiaya birlik mesajı verdi. Yönetimin bu mesajla traftarla yaşanan soğuk savaşta buzları eritmeye çalışmak için ilk adımı attığı bildirildi.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla