Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2007, 18:30   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sporx alman ligini internet uzerinden Turkce yayinlayacak

SPORX, ALMAN LİGİNİ İNTERNET ÜZERİNDEN TÜRKÇE YAYINLAYACAK
07.08.2007 16:38

Almanya Futbol Ligi Bundesliga 1 ve Bundesliga 2'nin internet üzerinden ve mobil yayın haklarını alan sporx.com, ziyaretçilerine bu maçları internet üzerinden, Türkçe anlatım ile canlı olarak aktaracak.

Spor sitesi sporx.com, bu sezon yine bir ilki gerçekleştirecek. Almanya Futbol Ligi Bundesliga 1 ve Bundesliga 2'nin internet üzerinden ve mobil yayın haklarını alan sporx.com, ziyaretçilerine bu maçları internet üzerinden, Türkçe anlatım ile canlı olarak aktaracak. Ziyaretçiler maçları canlı seyredebilecekleri gibi, maçların ardından tüm maçı ya da sadece özetleri de seyredebilecekler. Bunu yapmak için bir bilgisayar ve internet bağlantısı yeterli olacak. Ayrıca cep telefonlarına özel Bundesliga içeriği de mobil kullanıcıların kullanımına sunulacak.


Dünyada çok az örneği olan, Türkiye için ise bir ilk olacak bu uygulamanın tanıtımı 9 Ağustos 2007 Perşembe akşamı Ritz-Carlton otelinde düzenlenecek kokteylle yapılacak. Kokteylin tamamı internet üzerinde sporx.com'dan canlı olarak yayınlanacak.


Basın mensuplarının da davetli olduğu tanıtım kokteyline İstanbul Alman Başkonsolosluğu ile Almanya ve Türkiye'den spor ve iş dünyasının önemli isimleri katılıyor.

Yer: Ritz-Carlton Oteli Balo Salonu

Zaman: 19:30-21:30

Uydu yayını detayları ise aşağıdaki şekildedir, ilgilenen medya kuruluşları yayını şifresiz olarak alabilir. Satellite :W1, 10 Degree East Transponder :B 4, Digital KU Band Down link :11053.750 MHz - Vertical Symbol rate :3125 FEC :3/4
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla