Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2007, 02:35   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Golcü Şart!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Golcü şart
Takımın mutlaka bir forvete ihtiyaç duyduğunu belirten Beşiktaş Teknik Direktörü, lig maçının ertelenmemesine de tepki gösterdi.


Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yazarımız Turgay Demir'e mutlaka bir golcü almaları gerektiğini söyledi. Soyunma odasında Demir'e konuşan Sağlam, "Gol yollarında sıkıntı çekiyoruz. Bunu şimdiye kadar oynadığımız maçlarda gördük. Hızlı bir maratona girdik. Elimizi çabuk tutup mutlaka bir golcü almamız gerekiyor" Click the image to open in full size.açıklamasını yaptı.

7 GÜNDE ÜÇ MAÇ
Sheriff karşısında alınan galibiyetin çok önemli olduğunu belirten Sağlam, maçtan sonra ise şunları söyledi: "Çok koşan ve çok mücadele eden bir takıma karşı mücadele ettik. Futbolcularmı kutluyorum. 7 günde üç maç oynadılar. Sheriff'in üç haftadır maçları iptal ediliyor, bize ise boş haftamızda maç konuyor. En azından lig maçımız ertelenmeliydi."
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla