Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2007, 11:31   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın yolu açık

Click the image to open in full size.
Kartal'da Sheriff' maçı sonrası moral yüksek. Gözler lige çevrildi.


Sheriff'i eleyip Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesine kalan Kartal'da lig öncesi moral yüksek. Ertuğrul Sağlam, "Bizim için Zürih'i geçmek daha kolay olacak. Ama şu an ligi düşünüyoruz ve iyi başlamak istiyoruz” dedi


Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, gelecek için umutlu konuştu. 7 günde üç zorlu maç oynamalarına rağmen takımının iyi bir görüntü verdiğini belirten Sağlam, "Sheriff çok tehlikeli bir takımdı. Ama oyuncularım üstesinden geldi. Allah'ın iziniyle Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacağız. Zürih'e karşı da dikkatlı olmalıyız. Ama buna eminim ki Sheriff'e zorlandığımız kadar Zürih'e zorlanmayacağız" diye konuştu. Önümüzdeki 20 günde de 6 maç oynayacaklarını ifade eden Sağlam, "Bizim için çok önemli ve kritik bir dönem olacak. Ancak Rüştü, Nobre, Diatta, Burak, Gökhan Zan ve yeni golcünün takıma katılmasıyla sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Biz 7 günde üst düzey 3 maçı nasıl iyi oynadıysak ilerleyen haftalarda takımın oturmasıyla daha da iyi olacağız. Artık ilk amacımız cumartesi günü (yarın) Konyaspor'u yenmek" dedi.

YARIN İNÖNÜ'DE ŞÖLEN VAR

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, takımın Sheriff karşısında ortaya koyduğu futbolla doğru yolda olduğunu gösterdiğini söyledi. Demirören, "Beşiktaş'ın görüntüsü değişmeye başladı. Bize bu güzel futbolu hediye eden ve rüştünü ispatlayan Ertuğrul Sağlam'a herkesin destek vermesi gerek. Cumartesi taraftarımızın İnönü'yü şölen yerine çevirip takıma ve hocaya destek vermesini istiyorum" dedi.

YOLCULAR BUGÜN BELLİ OLUYOR

Beşiktaş'ta kadroyu 26'ya indirecek olan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yarınki Konya maçı öncesi takımdan ayrılacakların adını açıklaması bekleniyor. Takımdan ayrılmak isteyen Gökhan Güleç'in yarı sıra Mustafa Doğan, Mehmet Sedef, Can Erdem ve Koray Şanlı'nın satılık ya da kiralık olarak gönderileceği belirtildi. Bu arada Sinan Engin'in dün ayrılacak oyuncularla bir görüşme yaptığı belirtildi.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla