Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-08-2007, 10:36   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam analiz

Click the image to open in full size.Şampiyonlar Ligi ön eleme maçındaki rakibini tepeden tırnağa inceleyen genç teknik adam, "Gerekli önlemleri aldık. İyi bir sonuçla döneceğiz" diye konuştu.

1- Kolot’a anlattı *

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, asbaşkan Celal Kolot ile yaptığı toplantıda Zürih takımını analiz ettiğini belirterek "Konyaspor karşısında sergilediğimiz taktiksel futbola katkı yapacağız. Rakibimizin yaptığı maçları ve Zürih’te bulunan antrenör arkadaşımız Cengiz Kayıhan’ın özel bilgilerini inceleyerek oyuncularıma anlattım" yorumunu yaptı.

2- Kalecinin zaafı *

Zürih’in 23 yaşındaki kalecisi Johnny Leoni çok genç tecrübesiz ve hava toplarında zayıf. Kanatlardan Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş ve Tello’nun ortaları ile gol bulmamız daha da kolaylaşacak. Sağ bekte görev yapan Florıan Stahel hava toplarına çok iyi yükseliyor. Rakip ataklarda çok iyi yer tutuyor, taktiksel anlayışı mükemmel. Buna önlem alacağız.

3- Bergen bunaltır *

Steve Von Bergen defansın ortasında yer alıyor ikili mücadelelerde etkili, rakibini bunaltıcı hareketlerden kaçınmıyor. Milli takım adayı bir oyuncu. Defanstaki kaptan Hannu Tihinen 1.90 boyunda Finlandiya milli takım oyuncusu. Hava toplarında defansta etkili lider oyuncu. Sol bekte ise Alain Rochat sol ayağını iyi kullanıyor, tehkileli orta yapıyor.


4- Frikik vermeyin *

Zürih orta sahasında mücadele eden Aegerter’in iki ayağını başarılı bir şekilde kullandığına değinen Sağlam, "Uzaktan sert şutları ile tanınıyor. Uzun pasları ve ikili mücadeledeki hırsı mükemmel. Ayrıca Almen Abdi’nin tekniği mükemmel, sol ayağını çok az kullanır. Kaleye yakın yerlerde faul yapmamamız lazım. Çünkü duran toplardan mükemmel golleri var.

5- Ters köşeci *

Orta sahanın ortasında oynayan Nijeryalı Onyekacki Tico ise çok teknik bir futbolcu ama oyuna çabuk küsebiliyor. Brezilyalı Cesar da harika bir sol ayağa sahip. Bugüne dek İsviçre’de kullandığı penaltıların tümünde kalecileri ters köşeye yatırmasıyla ünlü. Fakat sıkı markaj altında o da çabuk yılıyor. Kendisine sıkı markja yapmayı planlıyorum.

6- En iyi forvet *

Takımın asıl yıldızı ise Tunuslu Chikhaoui. Tekniği ve oyun anlayışı çok iyi. İki forvetin hemen arkasında yer alıyor, gol pozisyonları yaratıyor ve gol bölgelerinde kendisi de çok etkili. Şu an İsviçre’de en iyi futbolcu sayılıyor. Zürih’in en golcü iki oyuncusu ise Brezilyalı Rafael ile Eric Hassli. Raffael’in geçen sezon 13, önceki sezonsa 14 golü var.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla