Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2007, 09:03   #1
CptJackSparrow
 
CptJackSparrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kaderin SAĞLAM a Cilvesi

Kaderin SAĞLAM a Cilvesi
Ertuğrul Sağlam yıllar önce kamp yapılırken futbolcu olarak gönderilme kararının alındığı İsviçre’deki otele dün FC Zürih maçı için Beşiktaş’ın teknik direktörü olarak geldi.

BEŞİKTAŞ’ın teknik patronu Ertuğrul Sağlam, Asbaşkan Celal Kolot, Ertunç Soğancıoğlu, Genel Sekreter Kenan Öner, Mario Berk, Hüseyin Yücel ve Bülent Deriş’e Zürih’te futbolcu olarak kovulduğu otele teknik direktör olarak giriş yaptığını söyledi. Teknik Direktör Nevio Scala ile yıllar önce sezon öncesi kampı için Zürih’e geldiklerinde Hilton’da kamp yaptıklarını ve İtalyan teknik adamın isteği üzerine dönemin başkanı Serdar Bilgili tarafından Samsunspor’a gönderildiğini belirten Sağlam şöyle dedi:
O geceyi unutamam

"Bu otel benim için büyük önem taşıyan anılara ev sahipliği yaptı. Geçmiş dönemde yönetim kurulu benim Samsunspor’a gönderilmem için çalışmalar yaptı. Ve dönemin başkanı Serdar Bilgili tarafından Samsunspor’a gönderildim. Her şey bugün FC Zürih maçı için geldiğimiz bu otelde gerçekleşti. O geceyi unutamıyorum. Hem ben hem de arkadaşlarım ağlıyordu. Çünkü haksız yere gönderiliyor ve takas ediliyordum. Acıları içime gömdüm. Allah’a şükür bugün kabus yaşadığım otele teknik direktör olarak geldim. İnşallah Zürih maçı sonrası da buradan zaferle ayrılacağız."
CptJackSparrow Ofline   Alıntı ile Cevapla