Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2007, 14:16   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lucescu'dan Jet Cevap!

Lucescu’dan jet cevap
Click the image to open in full size. Rumen çalıştırıcı, Sinan Engin’in açıklamaları sonrası, “Ben görevimi en iyi şekilde yaptım. Herkes kendi işine baksın” dedi.
15.08.2007


Vicdanım rahat
Sinan Engin’in, eski teknik direktör Mircea Lucescu hakkında yaptığı açıklamalara, Rumen çalıştırıcıdan jet yanıt geldi. Lucescu, “Teknik adam ve futbolcuları lekelemek çok kolay. Ancak ben Beşiktaş’ın başındayken iyi bir performans gösterdim. 1.5 sene mağlup olmadık, 51 maç üst üste yenilmedik. Herşey çok güzel gitti. İşlerimi büyük bir özveriyle yaptım. Sonuçta vicdanım rahat. Benim hakkımda yapılan açıklamalar ve yorumlara en iyi cevabı kamuoyu verecektir” diye konuştu.

Başarılar dilerim
Yapılan transferlerin de eleştirildiğini dile getiren Lucescu şöyle devam etti: “Transfer yapmak benim değil, yönetimin elindeydi. İyi oyuncular alamadığımız söylendi. Bırakın doğru düzgün oyuncu almayı, İlhan Mansız’ı bile sattık. Bu şartlara rağmen başarılı olduk. Biri benim hakkımda konuşuyorsa, oturup uzun süre düşünmesi lazım. Ben Sinan Engin’in başarılı olmasını istiyorum. 101. yılda şampiyonluk nasıl kaçtı anlamadım ama yönetimin anlayışından kaynaklandığını düşünüyorum”.

Bünyamin OSMAN
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla