Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2007, 18:35   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Hamit Altıntop dan Gol

Bayern ezdi,
Hamit de attı!


Bundesliga'da haftanın maçında B.Münih deplasmanda Werder Bremen'i 4-0 mağlup etti. Bayern'e galibiyeti getiren golleri Ribery, Luca Toni, Hamit Altıntop ve Ottl'den geldi.
Alman Ligi Bundesliga'nın ikinci haftasında Werder Bremen evinde Bayern Münih'i ağırladı. Weser Stadı'nda oynanan Markus Merk tarafından yönetilen maça Luca Toni, Ribery, Klose ve Hamit transferleriyle dikkat çeken Bayern hızlı başladı.

Özellikle Luca Toni ve Miroslav Klose gibi iki önemli forvetiyle rakip kalede gol arayan Başkent ekibi aradığı golü Ribery ile 31. dakikada buldu. Ceza sahası içerisinde Pasanen'inin, Luca Toni'yi düşürmesi ile kazanılan penaltıyı Ribery ağlarla buluşturdu.

Golden sonra Bayern'in ataklarında Werder kalecisi Tim Wiese başarılıydı. İlk yarının sonunda Bayern antrenörü Hitzfeld, Klose'nin yerine Hamit Altıntop'u sahaya sürdü. İlk yarıda başka gol olmadı ve Bayern deplasmanda Werder önünde ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
Panzer şov sürdü, Hamit sahnede
İkinci yarıya da Bayern hızlı başladı. Maçın 51. dakikasında Hamit pasında Luca Toni topu ağlara gönderdi. 2-0'dan sonra Bayern iyice rahatladı. Maçın ilk yarısında Klose'nin yerine oyuna giren Milli oyuncumuz Hamit Altıntop 79. dakikada Werder ağlarını havalandırdı ve takımı 3-0'a taşıdı.

Ribery'nin pasında topla buluşan Hamit sağ çaprazdan güzel vuruşuyla Bayern forması altında ilk golünü atmış oldu. Maçın 87. dakikasında Ottl ceza sahası dışından yaptığı mükemmel vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 4-0'a taşıdı. Maçta başka gol olmayınca Bayern deplasmanda Werder Bremen'i 4-0 gibi net bir skorla mağlup etti.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla