Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2007, 01:29   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Appiah Yakalandı!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Schalke ile görüştü

Sakatlığı gerekçesiyle oynamayan ve "Arkadaşlarımın yanında olmak istiyorum" diyerek Gana Milli Takımı için İngiltere'ye giden F.Bahçeli Appiah, Almanya Milli Takım kampında Schalke Menajeri Möller'le görüştü.


***

Appi yakalandı

"Arkadaşlarıma moral vereceğim" diyerek Gana Milli Takımı kampına giden Appiah'ın, Schalke ile görüştüğü ortaya çıktı.

KAMPI ZİYARET ETTİ
Uzun zamandır Schalke ile görüşen ama bunu kabul etmeyen Appiah'ın planı İngiltere'de ortaya çıktı. Sakatlığını bahane ederek maçlara çıkmayan, yönetimin 'Gitme' demesine rağmen "Arkadaşlarıma moral vermem lazım. Oynamayacağım" diyerek İngiltere'ye Gana Milli Takımı'na giden Appiah, dün bu ülkede kamp yapan Almanya Milli Click the image to open in full size.Takımı'nın kampını gizlice ziyaret etti. Ancak gazetecilere yakalandı.

ASAMOAH YALANI
Almanya Milli Takımı kampında Schalke kulübünün menajeri Möller ile görüşen Appiah, "Burada ne arıyorsun?" sorusuna "Asamoah ile görüşmek için geldim" cevabını verdi. Ancak Alman Milli Takımı'nın Gana asıllı oyuncusu milli takıma çağrılmamıştı. Çok yakın arkadaşı olan Asamoah'ın milli takıma çağrılıp çağrılmadığından bile haberi olmayan Appiah'ın böylece yalanı ortaya çıktı.

Deniz DERİNSU
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla