Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2007, 11:12   #1
ishakbjk
 
ishakbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
78 TANE ÇOCUĞU VAR, HEDEFİ 100...:D:D

78 ÇOCUĞU VAR, HEDEFİ 100...


Birleşik Arap Emirliklerinde yerel bir gazetenin haberine göre, 60 yaşındaki 78 çocuklu ve tek bacaklı baba, 2015 yılında 100 çocuk hedefine ulaşmak için kendine yeni iki gelin adayı arıyor...

Daad Mohammed Murad Abdul Rahman'ın hayatı boyunca 15 karısı olmuş. Yenileriyle evlenmek için yasal olan 4 eş limitini aşmamak zorunda ve bu yüzden devamlı boşanmak zorunda.

Yerel gazetenin haberine göre Abdul Rahman, "2015 yılında 68 yaşında ve 100 çocuk babası olacağım," dedi. Abdul Rahman, hedefine ulaştıktan sonra "evlenmeyi bırakacağını, fakat şu anda yüzyıla damgasını vurmak için en az iki ya da üç kere daha evlenmesi gerektiğini" söyledi.

Yerel gazete bu haberi ilk sayfadan yayınladı ve Abdul Rahman'ın, en büyüğü 36 yaşında ve en küçüğü 20 günlük olan çocuklarıyla çevrili bir resmini koydu. Şu andaki 3 eşinden iki tanesi de hamile.

Abdul Rahman ve geniş ailesi tam 15 adet evde yaşıyorlar. Ailesini askeriyeden aldı emekli maaşıyla ve Birleşik Arap Emirlikler'ni oluşturan yedi emirlikten biri olan Ajman hükümetinin yardımıyla geçindiriyor.

Arap ülkeleri erkeklere-çoğu tek eşliliği seçse de-aynı anda 4 kadınla evli olmaya izin veriyor. Birleşik Arap Emirlikleri Müslüman bir ülke fakat dünyanın her yerinden gelen göçmenlere ev sahipliği de yapıyor.



Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
ishakbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla