Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2007, 15:52   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
1 kişi Bıçakladı, Suçu 3 Kişi Üstlendi!

1 kişi bıçakladı, suçu 3 kişi üstlendi

23 Ağustos 2007Mustafa İNSAN/MERSİN, (DHA)MERSİN’de bir aile arasında çıkan tartışmada bıçaklanan 35 yaşındaki Fesih Barlas’ın eşi ve kayınbiraderi suçu üstlenirken, yaralı da kazayla kendi kendini bıçakladığını söyledi. Araştırma sonunda zanlının Barlas’ı bıçaklayanın, aynı zamanda amca oğlu olan kayınbiraderi 30 yaşındaki Serdar Barlas olduğu ortaya çıktı.

Olay, Çay Mahallesi’nde Barlas ailesine ait evde meydana geldi. 2 çocuk babası Fesih Barlas, eşi ve aynı zamanda amcasının kızı olan 34 yaşındaki Fahriye Barlas ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Bu sırada onların yanında bulunan Serdar Barlas, eniştesini ablasına bağırmaması konusunda uyardı. Çiftin tartışması bu kez enişte- kayınbirader kavgasına dönüştü. İddiaya göre öfkelenen kayınbirader eline geçirdiği bıçakla eniştesini kalbinin altından bıçakladı. Yaralı Fesih Barlas ambulansla Mersin Devlet Hastanesi’ne götürülürken, eşi Fahriye Barlas olay yerine gelen polise eşini kendisinin bıçakladığını söyledi. Ablasının gözaltına alındığını gören Serdar ise, suçu kendisinin işlediğini belirtince abla- kardeş gözaltına alındı.
Hastanede eşi ve kayınbiraderinin gözaltına alındığını öğrenen yaralı Fesih Barlas ise olayın kaza olduğunu, sinir krizi geçirdiği bir anda kendi kendini bıçakladığını söyledi. Suçu 3 kişinin üstlenmesiyle kafası karışan polisin yaptığı araştırma sonunda, bıçaklayan kişinin Serdar Barlas olduğu anlaşıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla