Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2007, 22:03   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nesta'dan Milli Red...

Nesta, İtalya milli takımını reddetti



Click the image to open in full size.

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu AC Milan'ın tecrübeli savunma oyuncusu Alessandro Nesta, İtalya Milli Takımı'nın Fransa ve Ukrayna'yla yapacağı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri grup maçlarında milli formayı giymeyi reddetti.

Marco Materazzi'nin sakatlanmasından sonra, İtalya Milli Takımı'na yeniden çağrılması gündemde olan Alessandro Nesta'nın, geçtiğimiz yaz bıraktığı milli formayı tekrar giymek istemediği açıklandı. Karar, İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete tarafından açıklandı. Abete, konuyla ilgili olarak Rai Uno'ya yaptığı açıklamada, "Nesta, artık takımın bir parçası olmak istemediğini söyledi. Kararına saygı duyuyoruz. Nesta, milli takıma uzun süre hizmet etmiş bir oyuncudur. Nesta, bu kararını Pazar günü bir kez daha bildirdi" dedi.

Nesta ise, La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada, "Onlarla konuştum. Milli takım için artık oynamayacağım. Kararımı verdim ve bunda ısrarcıyım" diye konuştu.

Materazzi, Macaristan'la oynanan hazırlık maçında sakatlanmış ve İtalya'nın 8 Eylül'de Roma'da Fransa ve 12 Eylül'de Kiev'de Ukrayna'yla yapacağı Euro 2008 Elemeler B Grubu maçlarının kadrosundan çıkarılmıştı.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla