Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2007, 22:55   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow D-smart Musterilerine "Lades"mi yapacak?

D-SMART, MÜŞTERİLERİNE ''LADES'' Mİ YAPACAK? ''HERŞEY BEDAVA'' SLOGANI İLE PİYASAYA GİREN D-SMART'IN YURT DIŞINDAKİ MÜŞTERİLERİNE SÜPRİZ YAPARAK ''KONTÜR'' UYGULAMASINA GEÇTİĞİ ORTAYA ÇIKTI !

D Smart, açığını bizden kapatacak!




D-Smart’çılar bizi mahkemeye verdi. İstedikleri para da fena değil; 50 bin YTL. Anlaşılan, imzamız ekonomi sayfasında yer alınca ‘Sınır ihlali’ görüp, rakamı yükseltmişler. Adaletin vereceği karara saygılıyız. Fakat, yazdıklarımızda yanlış olan ne vardı? Carrefour’da, Migros’ta 149 YTL’ye satılan uydu alıcısını önce 250 YTL’den piyasaya sürdünüz. Rakamı, montaj dahil 400 YTL’ye kadar yükselttiniz. Üstüne üstlük, bu aletlerin bazılarının kanal değiştirme düğmeleri arızalı çıktı. Bize ve resmi makamlara yapılan şikayetler ortada. Tüketici kuruluş ve mahkemelerine başvurular meydanda. Bunları dile getirmek suç mu?

İkinci ve en önemli konu “Niye her ay para ödüyorsunuz. Bir defa verin kurtulun” demediniz mi? Ekranlara kuşak kuşak, gazetelere çarşaf çarşaf ilanlar vermediniz mi? Peki, yurtdışındaki -Şimdilik-kontür uygulaması nereden çıktı? 1 kontür=1 YTL, bir film 4 kontür yani 4 YTL. Maçlar da aynı şekilde. Cihazı satana kadar “Her şey bedava, başka para yok” diyeceksiniz, ardından ‘Kontür Dönemi’ başlatacaksınız. Yetkili ve etkili geçinenlerinizin konuşmaları arşivlerde duruyor. Biz neyi uydurduk ki tazminat istiyorsunuz? Herhalde arzuladığınız abone sayısını yakalayamayınca, açığı böyle kapatacağınızı sanıyorsunuz.

Başbakan bile ‘İp kavgasında’ Bahçeli’yi mahkemeye verirken 20 bin YTL istemişti. Onu da Ankara 4. Asliye Ceza Mahkemesi reddetti, gitti!

burhan ayeri/aksam
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla