Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2007, 15:28   #1
Schwarzer Adler
 
Schwarzer Adler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İlk Ziyaret Toptan’a

Click the image to open in full size.14.09.2007 14:20

Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Ankara’daki ilk ziyaretini TBMM Başkanı Sayın Köksal Toptan’a yaptı. Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulumuz’dan; İkinci Başkanımız Sayın Ertuğrul Kumcuoğlu, Genel Sekreterimiz Sayın Kenan Öner, Asbaşkanımız, İletişim, Sponsorluklar ve Yeni Projelerden Sorumlu Yönetim Kuruyu Üyemiz Sayın Numan Ceyhan, Asbaşkanımız, Derneklerden ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Levent Erdoğan, Asbaşkanımız, Jimnastik ve Atletizm Şubeleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Behçet Ümitlen, Alt yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Halim Aydın, Ankara Temsilcisi ve Protokolden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Murat Çelik, Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Mario Berk, TBMM Başkanı Sayın Köksal Toptan’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak, BJK forması ve Kartal heykeli takdim ettiler. Sayın Toptan da Sayın Başkanımız’a çini bir tabak hediye etti.
Ziyarette Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, sporda şiddet ile ilgili yeni önlemleri içeren yasaların Meclis’ten bir an önce çıkartılması konusunda ricada bulunurken, spordaki şiddetin sadece kulüplerin sorunu olmadığını belirterek, “Sporda şiddet ülkemizin bir sorunu haline geldi. Bunu çözümlemek için devletimizin en üst yetkililerinden bütün kulüplere kadar hepimiz birlik içinde hareket etmeliyiz” dedi. Sayın Köksal Toptan, Sayın Başkanımız Demirören’e bu konuda her türlü desteği vereceklerini söyledi.
TBMM Başkanı Sayın Toptan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 104 yıllık şanlı bir maziye sahip olduğunu belirterek, “Beşiktaş Kulübü’nün başarıları ile her zaman iftihar ediyoruz” dedi.
Sayın Toptan aynı zamanda Beşiktaş’ın Sayın Ertuğrul Sağlam ile anlaşıp, Takımımız’ın başına bir Türk antrenör getirerek, takdir edilecek bir uygulamada bulunduğunu belirtip, “Sayın Ertuğrul Sağlam gerek Türkiye’de, gerek ise Avrupa’da çok başarılı olacaktır. Kendisine çok inanıyorum. Sayın Sağlam’ın başarısı, diğer Türk antrenörlerinin de önünü açacaktır” diye konuştu.

Click the image to open in full size.
__________________
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar..
Schwarzer Adler Ofline   Alıntı ile Cevapla