Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2007, 14:53   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
En İyi Taraftar Bizde

Cisse: Avrupa'daki en iyi taraftrar bizde
A.A. 17 Eylül 2007 Click the image to open in full size.Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse, İnönü Stadı'nın harika bir atmosferinin olduğunu ve siyah-beyazlı taraftarların da Avrupa'nın en iyisi olduğunu söyledi.

Cisse, Yavru Kartal Dergisi'nin Eylül ayı sayısında yer alan röportajında, İnönü Stadı ve Beşiktaş taraftarları ile ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi:
“İnönü Stadı'nda harika bir atmosfer var. Taraftarlarımız muhteşem. Maçın başından sonuna kadar bizlere güç ve inanç veriyorlar. Biz de bu olumlu etki karşısında sonuna kadar rakibimize yükleniyoruz. Buraya gelmeden önce de Beşiktaş taraftarının Türkiye'nin en iyisi olduğunu söylediler. Bütün kulüpler kendi taraftarlarının en iyi olduğunu söylerler. Ama hakikaten daha ilk maçta bizimkilerin en iyi olduğunu gördüm. Sanıyorum ki, Avrupa'daki en iyi taraftar da bizde. 90 dakika boyunca destek veriyorlar. Ben hiçbir yerde böyle bir şey görmedim.”

Beşiktaş'ın ününü ve büyük bir kulüp olduğunu Fransa'dayken duyduğunu kaydeden Cisse, “Tanınmış ve büyük bir kulüp olan Paris Saint Germain'den çıkıp, yine bir o kadar büyük Beşiktaş'a geldim. Geldiğimde de bunun ne kadar doğru olduğunu, tarihini ve seyircisini görerek bir kez daha farkına vardım” dedi.

Beşiktaş'a gelmeden önce siyah-beyazlıların eski futbolcusu Pascal Nouma ile görüşüp görüşmediği ve aynı takımda oynayıp oynamadıkları sorusuna Cisse, “O Paris Saint Germain'de oynarken ben daha küçüktüm. Aynı takımda birlikte oynamadık. Ama Beşiktaş'la kontrat imzaladıktan sonra Pascal Nouma ile konuştum. Çok doğru bir karar verdiğimi, harika bir yere geldiğimi ve seyircilerin mükemmel olduğunu söyledi” diye konuştu.

Cisse, Beşiktaş formasıyla ilk çıktığı maçta neler hissettiği sorusuna ise “Bu formayı giydiğim için çok gururlandım. Daha soyunma odasından sahaya doğru giderken, koridorda tarihi gösteren resimleri gördüm ve bunlar beni çok etkiledi. Küçükken hep hayal ettiğim şey; tarihi olan büyük bir kulüpte oynamaktı ve Beşiktaş'a gelince bunu iyice hissetmeye başladım” diye yanıt verdi.

"AVRUPA'NIN EN ÖNEMLİ TAKIMLARI ARASINA GİRDİK"

Cisse, Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki şansı konusunda, “En zor olanı, yani Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı başardık. Şimdi çok fazla hesap yapmadan, orada oynayıp başarılı olmamız lazım. En önemli şeylerden biri şu ki; şu anda Avrupa'nın en iyi takımları arasına girdik” şeklinde konuştu.

Futbolcu olmasaydı hangi mesleği seçerdi sorusu üzerine ise Cisse, “Aslında ben ekonomi eğitimi aldım. Ama kafamda hep futbolcu olmak vardı. Önemli olan ailemin benden istediği lise diplomasıydı ve ben bunu başardım. Sonra da kendi istediğimi yapabilecek durumdaydım ve benim istediğim de futboldu. Küçüklüğümden beri futbolcu olmayı hayal ettim. Ama ben basketbolu da seviyorum. Sanırım yine sporun içinde olurdum. Zaten Beşiktaş'ın bir de basketbol takımı var, belki orada da oynarım” diye espri yaptı.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla