Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2007, 16:55   #1
cent
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 F.Bahçe maçına sabıkalı hakem

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu ilk maçında İtalya'nın İnter takımıyla yapacağı maçı İspanyol hakem Luis Medina Cantalejo yönetecek.

Futbolcuların korkulu rüyası olarak bilinen Cantalejo, 2005 yılında Luciano ve Aurelio'nun kırmızı kart gördüğü Schalke - Fenerbahçe maçını yönetmişti. İspanyol hakem olaylı Türkiye - İsviçre maçının hakemi olarak açıklanmış, daha sonra görev başka bir hakeme verilmişti.

Yine aynı hakem iki sezon önce, El Clasico olarak adlandırılan Barcelona-Real Madrid derbisinde Nou Camp Stadı'nda Roberto Carlos'un yaptığı harekete yanlış yere penaltı vererek, Brezilyalı futbolcuyu oyundan atmasıyla da çok tartışılmıştı.

İspanya Ligi'nin önemli hakemleri arasında gösterilen Cantalejo, 2005-2006'da Nou Camp'taki Barcelona-Real Madrid maçında önce Roberto Carlos'un yaptığı harekete yanlış bir şşekilde penaltı vermiş, iki dakika sonra da kendisini alkışlayan Roberto Carlos'u oyundan atmıştı. Karşılaşma, karşılıklı gollerle 1-1 sona ermişti.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 19 Mayıs Çarşamba günü yapılacak karşılaşmada Cantalejo'nun yardımcılıklarını Juan Carlos Yuste Jimenez ve Antonio Artero Gallardo yapacak. Maçta Alfonso Alvarez Izquierdo 4. hakem olarak görev alacak.


valla eziklerin işi zor
__________________
TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE
YAŞAYANLARINDIR.
cent Ofline   Alıntı ile Cevapla