Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2007, 17:19   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Marsilya'nın umudu Yeni Zidane Nasri'de...

Franck Ribery’yi kaybeden Marsilya’da yeni bir yıldız doğuyor: Samir Nasri... Etkileyici performansıyla genç yaşında Fransa Milli Takımı’na kadar yükselen orta saha oyuncusu, teknik direktör Emon’un da en kilit elemanı konumunda.
Zidane gibi Marsilya'lı, Cezayir asıllı ve şehrin Arap asıllı göçmenlerinin yaşadığı Castellana'lı olması dolayısıyla ünlü yıldızın halefi olarak gösteriliyor. Siyah-Beyazlı teknik heyet ve Beşiktaş savunması, etkileyici bir teknik ve çabukluğa sahip Fransız futbolunun bu yükselen değerine karşı mutlaka tedbir almalı...
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Olimpik Marsilya resmi internet sitesi om.net Salı günü oynanacak maç öncesi teknik direktör Albert Emon ile bir söyleşi yaptı.
Albert Emon,8 maçta 7 puan alan Marsilya'nın zor bir dönemden geçtiğini ama inanarak ve çalışarak kollektif bir şekilde bu zorluğun üstesinden geleceklerine inandıklarını; Beşiktaş maçının zor bir maç olacağını, son günlerde iyi futbol oynamadıklarını takımın zihinsel olarak da orta düzeyde olduğunu söyledi.
Beşiktaş hakkında düşünceleri sorulan Emon, "Brezilyalı ileri oyuncularıyla yüksek kalitede futbol tekniği olan iyi bir ekip. Çok sıkılar, asla çözülmüyorlar ve iyi oyuncular. Sahada oynayan ekip olacaklar. Toulouse'a karşı oynadığımız maçtaki verdiğimiz açıkları izlemiş olmalılar. Sanırım saldırı planlarını bu açıkları gözönüne alarak yapacaklar. Bize karşı konsantre olmuş durumdalar " sözleriyle yanıtladı.
Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanmak için takım en iyi zamanında değil mi sorusunu, "Şampiyonlar Ligi bir bayramdır. Kulüp olarak Şampiyonlar Ligi'nde yer almayı çok istiyorduk. Geçen sene 12 ay boyunca oraya ulaşmak için çaba gösterdik ve amacımıza ulaştık. Fakat şimdi gelinen aşamada Beşiktaş'la karşılaşmak için gülme isteğimiz yok. Fakat belki de o anda kafalarımızı kaldıracağız.
Maça nasıl başlayacağız göreceğiz. Bu başlangıç belki de bizim fizik ve moral gücümüzü yükseltmemizi sağlayacak yeni bir başlangıç yapmamız için iyi bir çıkış kapısı olabilir" yorumunda bulundu.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla