Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2007, 00:45   #1
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Gençler de GERETS iddiaları....

Turkcell Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan ve beklenen sonuçları alamayan Gençlerbirliği'nde, Teknik Direktör Fuat Çapa ve yardımcıları istifa etti.

Süper Lig'de kötü gidişini durduramayan başkent takımında, teknik heyet, dünkü yönetim kurulu toplantısında istifasını verdi. Gençlerbirliği Yönetim Kurulu 2,5 saat süren toplantının ardından Teknik Direktör Fuat Çapa'nın yanı sıra antrenörler Özcan Bizati, Mustafa Kaplan ve kaleci antrenörü Adnan Öztekin'in istifa dilekçelerini kabul etti.

Fuat Çapa ve yardımcıları kulübün önünü açmak için istifalarını sunduklarını ifade ederken, yönetimin yeni teknik direktör arayışında henüz bir isim belirlemediği öğrenildi.

GERETS İDDİALARINA YANIT

Bu arada Fuat Çapa'dan boşalan teknik direktörlük görevine Galatasaray'ın eski hocası Eric Gerets'in getirileceği haberleri üzerine Maraton.Com.Tr'ye bir açıklama yapan Gençlerbirliği Basın Sorumlusu Altan Altun, "Bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında sadece istifa dilekçeleri üzerine konuşuldu. Yeni bir teknik direktör ismi geçmedi" dedi.

Altun, yeni teknik direktörün yerli ya da yabancı olabileceğini bu konuda yönetimde ilgili kişilerin yarından itibaren çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

MARATON.COM.TR / Bora EĞRİÇAYIR
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla