Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-09-2007, 10:35   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''Beşiktaş'tan aşağı kalır bir tarafımız yok''

''Beşiktaş'tan aşağı kalır bir tarafımız yok''

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Beşiktaş maçından 3 puanla ayrılmayı düşündüklerini belirtti. Yeşil-siyahlı futbolcular, Beşiktaş maçının hazırlıklarına Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenmanla devam etti.


Yeşil-siyahlı futbolcular, Beşiktaş maçının hazırlıklarına Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenmanla devam etti.

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklamada bulunan kurtar, takım olarak Türkiye liglerinin en çok gol pozisyonuna giren birkaç takımı arasında yer aldıklarını, ancak pozisyonları neticelendiremediklerini söyledi.

Deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçının 2 takım açısından da zor olacağına işaret eden Kurtar, ''Aynı istek ve arzuyla maçımızı oynayacağız. Beşiktaş karşısında bundan önceki 5 maçta hangi prensipte oynadıysak öyle oynayacağız'' dedi.

Karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade eden Kurtar, ''Beşiktaş'tan aşağı kalır bir tarafımız yok. Çalışmalarımıza pazar gününden itibaren başladık. Eksiklerimizi gidereceğiz. Hatalarımızı telafi edeceğiz. Maçtan 3 puanla ayrılmayı düşünüyoruz. Tabii ki, Beşiktaş bize ne kadar müsaade eder, ne kadar bunu gerçekleştirebiliriz, maçta belli olacak'' diye konuştu.

Yeşil-siyahlı takımın kalecisi Souleymanou Hamidou ise Beşiktaş maçının zor geçeceğini bildiklerini, takım olarak puana ihtiyaçları bulunduğunu, antrenmanlarla en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını, Beşiktaş'tan puanla dönmek istediklerini kaydetti.

Musa Kuş da Kasımpaşa karşısında aldıkları mağlubiyet nedeniyle Beşiktaş maçının önemli olduğunu belirterek, ''Zorlu bir maç olacak. Yorgun gelecekler. 25 bin kişiye karşı oynayacağız. 3 puan hedefiyle gidiyoruz'' dedi.

Sakatlığı devam eden Kuş, Beşiktaş maçında forma giymek istediğini, ağrılarına rağmen oynamayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

Yeşil-siyahlı kulübün bu sezon Beşiktaş'tan transfer ettiği Gökhan Güleç de sözleşme gereği hafta sonu oynanacak karşılaşmada forma giyemeyeceğini ifade ederek, ''Sonuçta Denizlispor 11 kişi çıkıyor. Her futbolcu birer yapı taşı. Bizim için önemli olan 1 veya 3 puan'' şeklinde konuştu.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla