Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-09-2007, 10:52   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ünlülerin bu isimlerini biliyor musunuz?

İşte ünlülerin nüfus kağıdında kalan ve genelde adli olaylarda çıkan diğer isimleri...

Ünlülerin nüfusta kalan ikinci isimleri
Ayşe Pekkan, Fatma Aksu, Cihan Doğulu... Bu isimler ünlülerin akrabaları değil, bizzat kendileri... Nüfus kağıdında kalan ve genelde adli olaylarda çıkan bu ikinci isimler imajın bazen her şey olduğunu gösteriyor.


BİRSEN ALTUNTAŞ

Ayşe Pekkan, Fatma Aksu, Fatma Evcimik, Rabia Sağıroğlu, Niyazi Altuğ, Cihan Doğulu, Ali Demirer, Yusuf Işık, Sadettin Çetin vs... Bu isimler ilk bakışta 'Acaba şov dünyasının ünlüleriyle akrabalıkları var mı?' sorusunu çağrıştırsa da, aslında onlar hayatlarımızın içinde bir şekilde var olan ünlülerin ta kendisi... Ne zaman ki, adli bir olay söz konusu olsa, karşımıza çıkan ünlülerin ikinci isimleri, şöhretler dünyasında imajın her şey olduğunun bir kez daha altını çiziyor. Çünkü nüfus kâğıdında çift isimli olan ünlülerin şöhret oldukları isimlerine bakıldığında daha modern ve karizmatik olanı kullanmayı tercih ettikleri görülüyor. Kendi aralarındaki atışmalarında zaman zaman ikinci isimleri de polemik malzemesi yapan ünlüler de var.

Geçen yıl Demet Akalın, arasının iyi olmadığı Hande Yener hakkında konuşurken 'Benim gidemediğim üç işe Hande Yener, pardon Makbule Hande Özyener gitmiş. Evet evet gerçek ismi oymuş. Ben de ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama öyle' diyerek kahkaha atmış ve rakibini kullanmadığı ikinci ismiyle vurmaya çalışmıştı. Hande Yener ise ikinci ismiyle kendisiyle dalga geçen Akalın’ı mahkemeye vermişti.


En çok ikinci ismi olan Jennifer Simon Macide Şebnem Schaefer

Ayşe Ajda Pekkan, Fatma Sezen Aksu, Niyazi Emre Altuğ, Cihan Kenan Doğulu, Sadettin Sinan Çetin, Yusuf Kenan Işık, Makbule Hande Özyener, Kaan Okan Bayülgen, Şükrü Ahmet Özhan, Ahmet Emre Ergani, Ahmet Alpay Nazikoğlu (Alpay), Ahmet Kutsi Karadoğan (Kutsi), Ali Ata Demirer, Ayşe Sibel Tüzün , Ayşe Tuğba Özerk, Celalettin Metin Özülkü, Derya Ege Çubukçu, Fatma Pınar Tokatlıoğlu (Pınar Aylin ), Fatma Yonca Evcimik, Fazlı Teoman Yakupoğlu, Hakan Recep Altun, Halil Mete Özgencil, Mehmet Yaşar Günaçgün (Yaşar), Mustafa Fahir Atakoğlu, Aslı Pamela Spence, Rabia Demet Sağıroğlu, Jennifer Simone Macide Şebnem Schaefer.
Haber: MİLLİYET
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla