Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2007, 22:15   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Houllier:Beşiktaş Kötüydü

Houllier'den Beşiktaş teşhisi

Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan ve Marsilya'ya 2-0 yenilen Beşiktaş'ın futbolunu kimse beğenmedi. Maç için Veledrome Stadı'na gelen Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Gerard Houllier, Kartal'ın eski hocası Tigana ile birlikte karşılaşmayı izledi.
Türk basınına kırgınlığı nedeniyle demeç vermeyen Tigana'nın çevresine, siyah - beyazlıların yetersiz kaldığını söylediği öğrenildi. Houllier'in de karşılaşmanın ardından, "Marsilya kötü; Beşiktaş, Marsilya'dan da kötü" yorumunu yaptığı ifade edildi. İki takımın da futbol açısından yetersiz olduğunu savunan Fransa Milli Takımı'nın teknik patronunun, maç sonrasındaki yemekte futbolu eleştirdiği öğrenildi.
Fransız basını, Beşiktaş galibiyetinin, bu sezon krizde bulunan Marsilya'nın kurtuluşu için önemli bir adım olduğunu yazdı. Le Figaro, Le Monde, Liberation gibi gazetelerin geniş yer ayırdığı karşılaşmada siyah - beyazlıların performansının da iyi olduğu vurgulandı. Birçok haberde Marsilya'nın "çok zor ama haklı bir galibiyet" aldığı vurgulanırken, Beşiktaş'ın maç boyunca gösterdiği direncin, bu takımın kalitesini ortaya koyduğu belirtildi. Fransız basını, Fransa'da yakından tanınan Edouard Cisse'nin performansının biraz yetersiz kaldığı yorumunu yaparken, Diatta tam not aldı.

Click the image to open in full size.
Kaynak : Milliyet
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla