Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2007, 01:33   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo'ya Ne Oldu

Kulağı çekildi

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Ücretine zam aldıktan sonra gol atmayı unutan Bobo'ya teknik heyetten uyarı geldi: "Artık toparlanma zamanı... Eski gollerini tekrar görmek istiyoruz." ..
Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ta sözleşmesine zam yapıldıktan sonra hızla performansı düşen Bobo'ya uyarı geldi. Geçtiğimiz ay sözleşmesine 350 bin dolar zam yapılan ve mukavelesi de 1 yıl daha uzatılan Bobo'nun daha sonra performansının düşmesi teknik heyet ve yönetimi harekete geçirdi. Başkan Yıldırım Demirören, menajer Sinan Engin'den Bobo'yu uyarmasını istedi. Bunun üzerine Engin de Bobo'yla özel bir görüşme yaparak şunları söyledi: "Bu camianın senden beklentileri büyük. Beşiktaş kulübü sana yıllık 350 bin dolar zam yaptı ama o tarihten bugüne takıma hiçbir katkı sağlayamadın. Toparlanmazsan gol sıkıntısı çekmeye devam ederiz. Sen çok daha iyisini yapabilirsin. Biraz daha istemelisin."

NOBRE DE UYARILDI
Bobo'dan sonra Nobre ile görüşen Engin'in "Sende de büyük düşüş var. Eski Nobre'yi arıyoruz. Bobo ile birlikte gerçek performansınızı sahaya yansıtırsanız her karşılaşmada rahatlıkla gol buluruz" dediği öğrenildi. Bu arada başkan Yıldırım Demirören, Antalya beraberliği ve Marsilya yenilgisinden sonra moralleri bozulan takıma tam destek verdi. Ertuğrul Sağlam'la konuşarak futbolculara mesaj ileten başkan, "Sizler iyi takımsınız. Şampiyonlar Ligi'nde bu mağlubiyeti telafi edebiliriz. Size inanıyor ve güveniyorum" şeklinde konuştu.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla