Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2007, 08:55   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
patlama yapacağız!

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Celal Kolot zor günlerin takımı olduklarını belirterek, tribünleri kenetlenmeye çağırdı. Başarılarından çekinenlerin kulübü yıpratma çabası içinde olduğunu kaydeden siyah beyazlı yönetici, "Kimse Beşiktaş’ın üzerinden prim yapmaya kalkmasın. Vergisini kuruşu kuruşuna ödeyen bu kulübün değerlerine kimse laf edemez" dedi.
Son günlerin tartışılan isimleri olan futbol takımı menajeri Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan çok memnun olduklarını dile getiren Beşiktaş yöneticisi, "Menajerimiz Sinan Engin görevini başarıyla sürdürüyor. Kulübün menfaatleri doğrultusunda çalışıyor. Ertuğrul Sağlam da öyle. Yönetim olarak hem Sağlam’ı hem de Engin’i kimseye harcatmayız" diye konuştu.
Marsilya karşılaşmasının ardından teknik patron Sağlam’a yönelik artan eleştirilere de yanıt veren Kolot sözlerini şöyle sürdürdü: "Başkanımız Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu olarak akademik kariyeri olan hocamıza inanıyor ve güveniyoruz. Futbolcu kadromuz da Avrupa’nın üst düzeyindeki takımlarla eşdeğer. Kulübümüzün geleceği için teknik direktörümüzün isteği doğrultusunda önemli isimlerden oluşan bir kadro kurduk. Süper Lig’deki şampiyonluk hedefimiz devam ediyor. Şampiyonlar Ligi’nde de aynı şekilde. Grupta İnönü’de yapacağımız tüm maçları kazanmak istiyoruz. Takımımız başarı için kenetlendi. Sağlam’ın bilgi ve birikimi ile hedeflerimize koşacağımıza inanıyoruz."
"Patlama yapacağız"
Süper Lig’de son maçlarda yaşanan gol sıkıntısının bugünkü Denizlispor maçıyla çözüleceğine inandığını söyleyen Beşiktaş Asbaşkanı, "Denizli karşısında bol gollü bir galibiyet izleyeceğimizi düşünüyorum. Böyle bir sonuç bize moral ve motivasyon yükleme açısından da çok faydalı olacaktır. İnönü Stadı’nda taraftarlarımızın desteği ile patlama yapacağız" ifadelerini kullandı. Bu arada Uluslararası ISO 9001:2000 Kalite Yönetimi Standardı’na uygunluk belgesine sahip bulunan Beşiktaş Kulübü’nün, incelemeler sonunda, bu belgenin 3 yıl daha yenileme onayını aldığı bildirildi
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla