Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-09-2007, 18:16   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
roma kaçtı juve bırakmadı

Roma kaçtı Juve yakaladı

İtalya Serie A'da haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Roma ile Juventus Olimpiyat Stadı'nda 2-2 berabere kaldı. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve arka arkaya aldığı galibiyetlerle zirveye oturan Roma, büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Totti'nin 30. ve 36. dakikada attığı gollerle öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü 88.dakikaya kadar koruyabildi. Juventus'un golleri karşılaşmanın 17.dakikasında Fransız golcü David Trezeguet ve bu sezon başında Udinese'den transfer edilen Vincenzo Iaquinta'dan geldi.

Geçen hafta Juventus'un kendi sahasında Udunise'ye 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada üç topu direkten dönen Del Piero, Roma karşısında 50.dakikada bir penaltı atışından yararlanamadı.
Hafta arası Şampiyonlar Ligi Grup ilk maçında Dinomo Kiev'i Olimpiyat Stadı'nda 2-0 ile geçen Roma bu hafta Juventus ile kendi sahasında berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Roma bu sonucun ardından Serie A'da puanını 10'ya yükselterek en yakın takipçisi Inter ile olan 2 puanlık farkı korudu. Roma gelecek hafta Fiorentina ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
INTER KAYIP..
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Inter ise Livorno ile 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Inter'in iki golünü de Fenerbahçe karşısında gösterdiği performansla İtalya basını tarafından ağır eleştirilere maruz kalan Zlatan Ibrahimovic kaydetti. Öte yandan Inter'in Fenerbahçe ile oynadığı Şampiyon Ligi maçında cezası nedeniyle forma giyemen Sisenando Maicon karşılaşmanın 80.dakikasında kırmızı kart görerek takımını son 10 dakikada yalnız bıraktı.
İTALYA SERİE A'DA GÜNÜN DİĞER SONUÇLARI:
Atalanta Lazio 2 - 1
Cagliari - Palermo 0 - 1
Catania - Fiorentina 0 - 1
Empoli - Napoli 0 - 0
Torino - Siena 1 - 1
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla