Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2007, 10:56   #1
les_ferdinand
 
les_ferdinand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
12 Gollü maç

12 gollü maç!

TFF 1.Lig'de 5. hafta mücadelesinde 19 Mayıs Stadı'nda Samsunspor ile Orduspor, haftanın en ilginç mücadelesine imza atarak maçı 7-5'lik skorla bitirdiler. Ev sahibi takımda Serkan Aykut attığı 4 golle yıldızlaşırken, Orduspor'a Ümit Tütünci'nin iki penaltı golü yetmedi.
İLK YARIDAN 4-1!

Maça hızlı başlayan Samsunspor 6. dakikada Emre Balak ve 10. dakikalarda Serkan Aykut'un golleriyle ilk 10 dakikada iki farklı üstünlüğü yakaladı. 12. dakikada Orduspor'dan Uğur Erdoğan'ın kırmızı kartı ile Orduspor ilk yarıda iyice düştü. Hız kesmeyen Samsunspor Serkan Aykut'un 20. ve 40. dakikalardaki golleriyle skoru 4-0'a getirdi. İlk yarının bitmesine saniyeler kala Orduspor, Emre Aygün ile golü buldu ve ilk yarı 4-1'lik skorla sona erdi.
BİR ORDU BİR SAMSUN!
Maçın ikinci yarısında resmen bir gol düellosu vardı. 52. dakikada Ümit Tütünci'nin penaltısıyla farkı ikiye indiren Orduspor, 56. dakikada Serkan Aykut'un golüne engel olamadı. Bu gol, Serkan'ın maçtaki 4. golüydü. Bu golden yalnızca 6 dakika sonra Cafercan Aksu ile bir gol daha bulan Orduspor, skoru 5-3'e getirdi. 70. dakikada Furkan Baştan'ın golüyle skor 6-3 olmasına rağmen, Orduspor pes etmiyordu! 78. dakikada Yiğitcan ve 82. dakikada Ümit Tütünci'nin penaltı golüyle farkı bire indiren Mor Beyazlı ekip maçın bitimine 3 dakika kala Kemal Akbaba'nın golüyle bir kez daha yıkıldı ve skor 7-5'e geldi. Maç bu skorla sona erdi.
Bu sonucun ardından Samsunspor puanını 8'e çıkardı ve Orduspor ile puanları eşitlemiş oldu.
__________________
Bu yazıyı FARKEDERSEN, FARKEDECEKSIN ki bu yazıyı FARKETMEN ya da FARKETMEMEN hiç FARKETMEZ. Sen en iyisi bu yazıyı hiç FARKETME
les_ferdinand Ofline   Alıntı ile Cevapla