Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2007, 10:25   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bebeği torbaya koyup tekmeleyip öldürdüler

Fatih’te 18 yaşındaki Pelin S. 10 gün önce evlilik dışı bebek dünyaya getirdi. Pelin S., iki baba adayı ve bir kadın akrabasıyla bebeği bir torbaya koyup, hep birlikte tekmeleyerek öldürdü.


İSTANBUL’da tüyler ürperten cinayet, Yedikule Surları civarındaki boş araziye sebze eken bir ailenin önceki gün bir poşet içinde bebek cesedi bulmasıyla ortaya çıktı. Polisin yaptığı incelemede yeni doğmuş erkek bebeğin vücudunda darp izlerine rastlandı.

HASTANE KAYITLARI

Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri bebeğin kolundaki doğum bandından Zeytinburnu’ndaki Semiha Şakir Doğumevi’nde 10 gün önce dünyaya geldiğini belirledi. Hastane kayıtlarından çocuğu doğurduğu belirlenen Pelin S.’nin cep telefonuna ulaşıldı. Telefon konuşması sonrası yeri tespit edilen Pelin S. ve kız arkadaşları Seren A. ve Hilal K. yakalandı. Bu şahısların ifadesi doğrultusunda, baba adayları Ömer B. ve Mustafa K. da gözaltına alındı.

İKİSİYLE DE İLİŞKİM VARDI

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen anne Pelin S., Seren A. ile Ömer B. ve Mustafa K. işledikleri vahşi cinayeti itiraf etti. Ağlayarak poliste ifade veren anne Pelin S., şunları anlattı: "Hem Ömer’le hem de Mustafa ile ilişkim vardı. Çocuğun hangisinden olduğunu bilemedim. Kürtaj için 4 aylık olana kadar para biriktirdik. Ancak daha sonra aldırmaktan vazgeçip onu bir ailenin yanına evlatlık vermeye karar verdik. Ancak çocuk doğduktan sonra vereceğimiz kişi ortadan kaybolunca planlarımız bozuldu. Annemle babam ayrı olduğu için ben amcamın yanında kalıyordum. Bol elbiseler giyerek hamileliğimi gizledim."

UYUŞTURUCU KULLANMIŞTIK

Doğum yaptıktan sonra bebeğe bodrum katta gizlice baktıklarını söyleyen Pelin S., şöyle devam etti: "Çocuğu kimseye veremeyeceğimizi anlayınca, öldürmeye karar verdik. Evin bodrum katında Seren A. Ömer B. ve Mustafa K. ile birlikte toplandık. Önce aramızda onu nasıl öldüreceğimiz konusunda tartıştık. Hepimiz uyuşturucu kullanmıştık."

BOĞMAYA ÇALIŞTIK, ÖLMEDİ

"Önce boğarak öldürmeye karar verdik. Ancak bir süre uğraşmamıza rağmen bir türlü ölmeyince bu kez onu bir torbaya koyup ağzını bağladık. Havasızlıktan ölmesini bekledik. Ancak uzun süre geçmesine rağmen torba hareket ediyordu. Bu defa torbaya top gibi tekmeler atmaya başladık. İçinde bebek bulunan torba aramızda gidip geliyordu. Önünde torbayı gören tekmeyle vuruyordu. Sonunda içinden hiç ses gelmeyince öldüğünü anladık. Götürüp attık."

ANLATTIKLARI DOĞRU

Polis olaya katılan Seren A. Ömer B. ve Mustafa K.’nın da Pelin S.’nin anlattıklarını doğruladıkları öğrenildi. Cinayet sırasında evde olmayan ancak hamileliği bilen Hilal K., yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla