Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2007, 17:07   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lincoln: 'Kalli Varsa Ben Yokum'

'Kalli varsa ben yokum!'
Click the image to open in full size.

Feldkamp'ın kadro dışı bıraktığı Lincoln'den olay sözler...

Ülkesinden gelen 4 arkadaşını kamp yapılan tesislere aldığı için kadrodan çıkarılan Sambacı’nın, hocasına rest çektiği ileri sürüldü.
Resmen çılgına döndü
Her şey Cassio Lincoln’ün ülkesinden gelen 4 arkadaşını kamp yapılan tesislere almasıyla başladı... Yakınlarıyla geceyarısına kadar odasında vakit geçiren Brezilyalı, sabah kahvaltısında, teknik direktör Karl-Heinz Feldkamp tarafından kadro dışı bırakıldığını öğrendi. Bunun üzerine çılgına döndüğü belirtilen 28 yaşındaki oyuncunun, yöneticileri arayarak, “Feldkamp varsa ben yokum. Bu şekilde çalışamayız” dediği iddia edildi.
Zorla ikna ettiler...
Daha sonra evine giderek bavullarını toplamaya başlayan Lincoln’ü, Mustafa Turgun’un ikna edip, tesislere götürdüğü öne sürüldü. Ardından Adnan Polat da tesislerin yolunu tuttu. Hemen akıllara Kalli’nin daha önceki sözleri geldi. Feldkamp, bir Alman gazetesine, “Lincoln’ü transfer ederek büyük risk aldık” demiş, Türk medyasına da ‘yıldız oyuncu’ kavramını tanımadığını belirterek, “Benim için formda ya da formsuz oyuncu vardır” açıklamasını yapmıştı.

Mehmet DEMİRCAN-Serdar DİNÇBAYLI
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla