Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2007, 01:28   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Beyaz Show yepyeni formatıyla geliyor!!!

Beyaz Show yepyeni formatıyla geliyor!!! İşte yeni sezonda izleyeceğiniz yenilikler!!!

Beyazıt Öztürk'ün büyük bir beğeni ile izlenen programı Beyaz Show, bu sezon büyük değişikliklerle ekrana gelecek.Beyazıt Öztürk, programda her şeyin değiştiğini belirterek şunları söyledi

Beyazıt Öztürk'ün büyük bir beğeni ile izlenen programı Beyaz Show, bu sezon büyük değişikliklerle ekrana gelecek.

Beyazıt Öztürk, programda her şeyin değiştiğini belirterek şunları söyledi:

"Her şeyi değişti. Girişi, jeneriği, dekorasyonu... İçeriği yenilendi. Benim yapacağım bir tipleme falan olmayacak içinde. Onun miyadı doldu çünkü. Daha interaktif şeylere yer vereceğim. Stüdyonun içinde olup biten veya seyircinin katılımıyla gerçekleştireceğimiz şeyler yapacağız. Taksim'e kamera koyduk, gel orada kendin çek, git pikniktube sitesine görüntünü ver, ben göstereyim gibi..."

Beyazıt Öztürk, cumartesi günleri yayınlanan Beyaz Show'un sıkıntısını yaşadığını belirterek, perşembe gününden itibaren içine ağırlık girdiğini belirtti. Beyaz, "Kimseyi yanımda istemiyorum, konuşmuyorum. Programa saatler kala "Niye ben seyirci değilim? Niye ben yapıyorum? Bitsin artık bu iş, sıkıldım. Göz önünde olmaktan bıktım" diyorum. Sonra program başlıyor. Dizginleri elime alıyorum. Her şey keyifli geçiyor. Gerçekten çok garip bir duygu. Hâlâ keyif almayı sürdürüyorum. Çünkü 11 yılın sonunda program kötüye değil, iyiye gitti" dedi.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla