Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2007, 10:42   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
‘Sevimli Arı Benson’, Cem Yılmaz’la geliyor

Üniversiteden yeni mezun genç arı Barry B. Benson’un maceralarının ele alındığı “Bee Movie-Arı Filmi”, Cem Yılmaz’ın seslendirmesiyle 14 Aralık’ta seyirciyle buluşacak. DreamWorks Animation’un bilgisayar animasyonları serisinin en yeni halkası “Bee Movie-Arı Filmi”nin yönetmenliğini Steve Hickner ile Simon J. Smith ikilisi üstlendi. Senaryosunu Jerry Seinfeld ile Barry Marder, Spike Feresten ve Andy Robin’in yaptığı filmin, yapımcılığını Christina Steinberg gerçekleştirdi.

Filmin seslendirme kadrosunda birbirinden ünlü yıldızlar mikrofon arkasına geçti. Sevimli Arı Barry B. Benson’u senaryo yazarı Jerry Seinfeld’in seslendirdiği filmde, Oscar ödüllü oyuncu Renee Zellweger ile Kathy Bates, Robert Duvall, “Küçük Gün Işığım” filmiyle Oscar kazanan Alan Arkin, Uma Thurman, Patrick Warburton da seslendirme kadrosunda görev yaptı.

Türkiye’de 14 Aralık’ta vizyona girecek filmde, sevimli arı Barry B. Benson’u Cem Yılmaz seslendirecek.

FİLMİN KONUSU

Üniversiteden yeni mezun, genç arı Barry B. Benson’un komik masalının anlatıldığı filmin konusu şöyle:

“Diplomasını alan çiçeği burnunda mezunumuz, karşısında sadece tek kariyer seçeneği olduğunu (bal üretmek) fark edince hayal kırıklığına uğramıştır. Kovanların dışına çıkmaya, büyük kentteki parlak iş fırsatlarını kovalamaya karar verir. New York’taki ilk gününde ölümün eşiğine gelen Barry’nin hayatını Vanessa adlı bir çiçekçi kadın kurtarır.

İkisi arasındaki ilişkinin hızla gelişmesiyle Barry’nin gözleri artık insanların dünyasına açılmıştır. İnsanların kitleler halinde bal tüketmekte olduğunun farkına varması uzun sürmez. Üniversite eğitimi sırasında yeterli bilgiyle donatıldığı için arıların ballarını çaldıkları gerekçesiyle insan ırkına karşı mahkemede dava açmaya karar verir.

Bu davanın açılmasıyla birlikte arılar ve insan ırkı daha önce hiç olmadığı şekilde karşı karşıya gelir. İki taraf da birbirini suçlamakta parmaklarını öfkeyle uzatarak karşı tarafın cezalandırılmasını istemektedir. Kelimenin tam anlamıyla iki arada bir derede kalan Barry, bu problemi çözmek için sıra dışı yöntemler bulmak zorunda kalacaktır.”
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla