Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2007, 19:36   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mehmet Topuz transferi ile ilgili konuştu

Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz, sezon başındaki transfer teklifleri için, ''İstenen futbolcu olmak her zaman gurur vericidir'' dedi.

Mehmet topuz, Futbol Federasyonu'nun resmi yayın organı TamSaha Dergisi'nin Ekim ayı sayısında yer alan röportajında, transferinin sürekli gündemde olmasının kendisini nasıl etkilediği sorusuna, ''Beni iyi yönde etkiledi. Hiçbir zaman rahatsız olmadım. Tek rahatsızlığım yalan haberlerdi. Örneğin 'İmza attı' diye haber yazanlar oldu, ama ben Kayserispor dışında hiçbir takıma imza atmadım. Bu tip yalan haberler üzdü beni'' diye yanıt verdi.

İstenen futbolcu olmanın her zaman gurur verici olduğunu ifade eden Mehmet, ''Sonuçta Türkiye'nin en büyük takımları istiyor sizi ve bu da beni çok mutlu eden bir şey'' derken, bu ilginin kafasını karıştırıp karıştırmadığının sorulması üzerine, ''Ben kendimi biliyorum. Oynadığım kulübü de biliyorum ve bence bu tip teklifler kendisini bilen futbolcuları çok etkilemez'' dedi.

Mehmet, ''Gitmek isteyip bir gidememe durumu söz konusu mu? Bir gönülsüzlük var mı?'' sorusuna ise, ''Yok. Öyle bir şey asla söz konusu değil. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Kayserispor için elimden gelenin her zaman en iyisini yapmaya çalışırım. Zamanı gelince ben de gideceğim elbette. Ama biraz daha vaktim var'' cevabını verdi.

Kayseri'de son birkaç yıldır önemli gelişmeler olduğuna değinen Mehmet, şöyle devam etti:

''Bu açıkça ortada olan bir gerçek. Bu gelişmenin en önemli nedeni Kayseri'de futbola verilen önemin artmasıdır. Daha önce de futbol Kayseri için önemliydi ama kısa süreli başarılar yakalanmıştı hep. Takım bir kez lige çıkınca çok dayanamıyordu, çünkü bunu sağlayacak bir altyapı yoktu. Ama son yükselişten sonra durum değişti. Şu an sağlıklı yükselişini sürdürmek için yıldızlarını satmayan bir takıma kadar ulaştık
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla