Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2007, 21:19   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ezikler yine puan kaybetti

F.Bahçe deplasmanda yine kayıp: 1-1

Turkcell Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Vestel Manisaspor ile Fenerbahçe sahadan 1-1'lik eşitlik ile ayrıldılar. Manisa Atatürk Stadı'nda ilk yarısı da 1-1'lik eşitlik ile sona eren mücadelede Fenerbahçe'nin golü 6. dakikada Aurelio'dan gelirken, Manisasspor'un golü 10. dakikada Şener'den geldi. Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Kezman karşılaşmanın 77. dakikasında kırımızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 13'e çıkartırken, Manisaspor da puanını 9'a çıkardı.
FENERBAHÇE DEPLASMANDA YİNE KAZANAMADI...
Bu sezon deplasmanda oynadığı 4. maçına çıkan Fenerbahçe bu maçta da galibiyete uzanamadı. Daha önce oynadığı 3 maçta iki beraberlik bir mağlubiyet alan Fenerbahçe bu sonuçla beraberlik sayısını 3'e yükseltmiş oldu.

Geçtiğimiz hafta Ankaragücü karşısında attığı kafa golü ile takımını 1-0 üstünlüğe taşıyan Mehmet Aurelio, bu haftada Manisa ağlarına golünü attı. Karşılaşmanın 6. dakikasında Alex'in kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içinde iyi yükselen Aureilo kafayı vurdu ve takımını Manisaspor karşısında 1-0 üstünlüğe taşıdı.
AURELİO'YA YANIT ŞENER'DEN GELDİ...
Fenerbahçe'nin golünden 4 dakika sonra Manisaspor atağında sol kanattan yapılan orta ceza sahasının dışına açıldı, gerilerden gelen Şener topun gelişine çok sert vurdu, top Fenerbahçe ağlarına gitti. Şener takımının eşitlik sayısını attı.
MANİSASPOR SİYAH FORMAYLA SAHADA...
Daha önce Federasyonu protesto etmek için siyah forma giyen Vestel Manisaspor sahaya bir kez daha bu kez Fenerbahçe maçında siyah formayla çıktı. Vestel'in takımdan desteğini çekmesi üzerine kırmızı rengi formasından çıkaran Manisaspor, geçtiğimiz hafta da sahaya beyaz forma ile çıkmıştı.
MAÇ ÇOK TEMPOLU BAŞLADI...
Manisa'da haftanın en zevkli mücadelesi olmaya aday maç, beklendiği gibi başladı. Daha karşılaşmanın 30. saniyesinde Manisaspor'un Fransız oyuncusu Borbiconi Fenerbahçe kalesini yokladı hemen bu pozisyonun 1 dakika ardından Deivid yaklaşık 25 metreden Manisa kalesini yokladı, kaleci Bülent topu iki hamlede kontrol etti.
ZİCO'DAN OYUNCULARINA ŞUT EMRİ....
Fenerbahçe bu sezon rakip kaleye az şut atmakla eleştiriliyordu. Manisa karşısında ise bu görüntüsünün tam tersi bir anlayışla sahadaydı. Sarı-lacivertil oyuncular kaleyi görür görmez mesafe tanımaksızın Manisa kalesini yokladılar. Özellikle Vederson ve Roberto Carlos attıkları şutlarla gol bulmaya çalıştılar.

Karşılaşmanın 84. dakikasında Fenerbahçe'nin kazandığı frikikte topun başına Roberto Carlos geldi. Brezilyalı yıldız kaleye yaklaşık 25 metreden kazanılan frikikte topa çok sert vurdu, top üst direği sıyırıp auta çıktı.
V.MANİSASPOR
Bülent
Ümit
Ferhat
Joseph
Borbiconi
Kalabane
Uğur
Selçuk
Şener
Metin
Rafael
FENERBAHÇE
Volkan
Yasin
Lugano
R.Carlos
Önder
Vederson
Aurelio
Deniz
Deivid
Alex
Kezman
TOP FENERBAHÇE'DEYDİ AMA...
Manisa'daki maçta topun hakimiyeti daha çok Fenerbahçe'deydi ancak sarı-lacivertliler bir türlü aradığı gollük pozisyonlara giremedi. Vestel Manisaspor ise Fenerbahçe'yi yarı sahasında kabul edip kontra ataklar ile gol aradı.
APPİAH BU SEZON İLK KEZ...
Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Appiah bu sezon ilk kez takımındaki yerini aldı. Karşılaşmanın 88. dakikasında Deniz Barış'ın yerine oyuna giren Appiah, takımının iki puan kaybetmesine engel olamadı.
ZELENKA UZUN SÜRE SONRA SAHADA...
Vestel Manisaspor'un Çek yıldızı Lucas Zelenka uzun süren sakatlığının ardından Fenerbahçe karşısında maçın ikinci yarısında oyuna girdi. Zelenka, maçın 63. dakikasında kaptan Uğur İnceman'ın yerine oyuna girdi
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla