Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2007, 01:29   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Bonservis Bilmecesi

Click the image to open in full size.


Derdi bitmiyor

Click the image to open in full size.
FATİH DOĞAN
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Beşiktaş, geçen yıl Corinthians'tan aldığı Ricardinho'nun son taksidini ödemedi Rakam iki katına yani 1 milyon dolara çıktı. Siyah beyazlılar yine FIFA'lık olabilir ..
Click the image to open in full size.
Beşiktaş'a bir kötü haber de Ricardinho'dan geldi. Del Bosque, Tigana ve eski futbolcularıyla FIFA'lık olan siyah beyazlı takıma yeni bir dava daha yolda... Beşiktaş geçen sezon Brezilya kulübü Corinthians'tan transfer ettiği yıldız futbolcunun bonservis bedelinin son taksidini ödemedi. 1.5 milyon dolar bonservis bedeliyle alınan Ricardinho için yapılan sözleşmede, "Taksitlerden biri ödenmezse, rakam iki katına çıkar (Yani 500 bin dolarlık miktar 1 milyon dolara çıkıyor)" maddesinin yer aldığı öğrenildi. Son 500 bin dolarlık ödemeyi yapmayan Beşiktaş Kulübü'nün de bu yüzden başı derde girdi. Ricardinho'nun bonservisinin Corinthians yerine menajerlerde olduğu da iddia edildi.

BONSERVİS BİLMECESİ
Sözleşmede ayrıca bu rakamın 3 ay daha ödenmemesi halinde ise mevcut miktarın iki katına yani 2 milyon dolara çıkacağı bildirildi. Beşiktaş şimdi bonservisi Corinthians yerine şahıslarda olduğu iddia edilen menajerlerle masaya oturarak son taksit olan 500 bin doları cezasız ödemeyi istiyor. Bu arada konuyla ilgili olarak Kleberson'un avukatı Ivandro Sanchez'in de devrede olduğu öğrenildi. Beşiktaş'ı sıkıştıran Sanchez, siyah beyazlıları FIFA'ya gitmekle tehdit etti. Zaten FIFA'da bir çok dosyası olan Beşiktaş bu işi mahkeme kapılarına gitmeden çözmeye çalışıyor.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla