Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2007, 01:36   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Trabzon bedava bilet dağıtıyor

Trabzon bedava bilet dağıtıyor
Yunus Emre SEL/DHA 10 Ekim 2007 Click the image to open in full size.Albayrak’ın menfaat gözetici bir tavır sergilediğini ileri süren Sivasspor Başkanı, "İkinci başkanları, 2 bin bileti Trabzonsporlu taraftarlara ücretsiz verdi. İftiracı ve kendini düşünen Albayrak’ın gücü dostluğumuzu bozmaya yetmeyecek" dedi.

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Nuri Albayrak’ın bazı televizyon kanallarında olaylı maçla ilgili Sivasspor’u töhmet altında bırakıcı ifadeler kullanması Sivas cephesinden sert tepkiyle karşılandı. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz yaptığı açıklamada, Albayrak’ın menfaat gözetici bir tavır sergilediğini ileri sürerek, "Bizi esas üzen ve şu anda TFF’nin kararı ile lehimize yazılan ve pek de içime sindiremediğim 3 puanı hanemize yazdırma hırsı ve isteği, Nuri Albayrak’ın yapmış olduğu mantıksız, iftiracı, gerçekleri yansıtmayan, Türk futbolunu değil, sadece kendi başarısını düşünen açıklamalardan kaynaklanmıştır" dedi.

Beleşçi benzetmesi

Ve şöyle devam etti: "Maçta misafir takımın bütün can güvenliği ev sahibi takıma aitken sorumlular görevlerini yerine getirmemiş sahaya girişi engelleyememişlerdir. Müsabakadan 30 dakika sonra her türlü önlem alınmıştır, (gerekirse stadı boşaltabiliriz, maç oynansın) baskısı yapmışlardır. Baştan beri (hakemin kararlarına saygılıyız, isterlerse çıkıp oynarız) diye hem televizyonlara, hem kendisine yaptığım açıklamaları çarpıtarak, kendisini kurtarmak için çok sevdiğimiz Trabzonlulara Sivasspor’u durumdan istifade etmek isteyen beleşçi bir takımmış gibi lanse etme gayreti içine girmiştir."

Bahaneye ihtiyacımız var!

Albayrak’
ın olaylarla ilgili Sivassporlu futbolcuların tahrikte bulunduğu iddiasına da açıklık getiren Otyakmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hangi tahrik sahaya müdahaleyi yasal kılabilir? Dünyanın neresinde olursa olsun sahaya fiili ve darplı müdahalenin alacağı ceza bellidir. Kendileri ise ceza almamak için federasyona yaptığı (desteğimizi çekeriz) tehdidi ise bilinç altında (destekliyoruz öyle ise bizi kollamak zorundasınız) düşüncesinin su yüzüne çıkmasıdır. İstediği adalet değil, menfaattir."

Komplo söylentilerini değerlendiren Sivasspor Başkanı, gizli kalan bir gerçeği de itiraf ederek, "Ortamı germemek ve Trabzonspor’u zor duruma sokmamak için şimdiye kadar açıklamadığım bir olay var ki, işte bu gerçek, komplonun en büyük delilidir. Kamp yaptığımız Zorlu Otel’de maç günü ikinci başkanları, yaklaşık 2000 bileti, Trabzonlu dostlarımızın da şahitliğinde Trabzonsporlu taraftarlara ücretsiz verdi. Yoksa onlara bu bilet karşılığında sonuç ne olursa olsun, bizim federasyonla aramızın bozulması için bahaneye ihtiyacımız var, sahaya girin saldırın mı, denmiştir. Kendi iç sorunlarını Sivasspor’a havale etmek, çöpleri halının altına süpürmekten başka bir şey değildir. Trabzonspor ile Sivasspor’un dostluğunu bozmaya Nuri Albayrak’ın gücü yetmeyecektir" dedi.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla