Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2007, 01:48   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobre El Üstünde

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Nobre el üstünde
Bu sezon ilk golünü ancak 8. haftada atabilen Nobre, bu grafiğe rağmen internet sitelerinde en çok övgü alan oyuncular arasında.


40 yıllık beşiktaşlı
Gol sayısı açısından F.Bahçe'deki günlerini mumla aratan Nobre, buna rağmen taraftarların en sevdiği futbolcular arasında. Taraftar sitelerinde en çok övgü alan isimlerden biri olan sambacı için, "Gol atamasa da her şeyini ortaya koyup, yüreğiyle oynuyor. Sahada 40 yıllık Beşiktaşlı gibi mücadele ediyor" yorumları yapılıyor. Click the image to open in full size.

12 gole ulaşmıştı
Beş aylık suskunluğunu bozan tecrübeli santrforun bundan sonra şov yapacağına inanan taraftarlara göre Nobre bu sezonun yıldızı olmaya aday. G.Birliği sınavında attığı golle kritik bir süreç geçiren Beşiktaş'ı ipten alan Nobre, geçen sezona da tutuk başlamış ancak sezon sonunda 8'i ligde olmak üzere toplam 12 gole ulaşmıştı.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla