Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2007, 01:58   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam: 'Herkes İşini Yapsın'

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Diatta ve Higuain'i bedava bile almazlar

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Celal Kolot, transferler için Ertuğrul Sağlam'a yüklenmeye devam etti. Kolot, "Higuain ve Diatta, Beşiktaş'a 8.5 milyon dolara mal oldu. Şimdi bedava bile versen kimse almaz" dedi.


***

Herkes işini yapsın

"Transferler-imizi yaparken, kulüp menfaatlerini de düşündük. Doğru kararlar verdik".

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Celal Kolot'un kendisi için yaptığı "Tüm transferleri o istedi. Yıldız isimleri önerdik, almadı. Higuain ve Diatta'ya dünya para ödedik ama şimdi onları bedava versen kimse almaz" sözlerini değerlendirdi. Sağlam, "Bu konularda çok fazla konuşmak ve yorum yapmak istemiyorum. Ancak biz transferleri yaparken Click the image to open in full size.hem kulübün şartlarını, hem de takım şartlarını değerlendirerek en sağlıklı kararları vermeye çalıştık. Böyle yaptığımıza da inanıyorum" dedi ve şöyle devam etti:

Olmayan bir şeyi konuşmam
"Transfer döneminde görüşülen futbolcuların, hangi paralara Beşiktaş'a geleceklerine iyi bakmamız lazım. Biz, en iyi şekilde çalışmak ve önümüze bakmak zorundayız. Olmayan bir şeyi, durduk yere dile getirmeyiz. Yapılan ya da yapılması düşünülen transferlerin maliyetleri ile piyasa değerleri herkes tarafından gayet iyi biliniyor. Ben Ertuğrul Sağlam olarak işimi iyi yaptığıma inanıyorum ve herkesin de kendi işini iyi yapması gerektiğini savunuyorum."
Fatih DOĞAN
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla