Konu: Dida yandı!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2007, 20:13   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dida yandı!

Dida yandı!

UEFA, geçtiğimiz hafta AC Milan ve Celtic arasında Glasgow'da oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşması sırasında yaşanan olayların ardından İtalyan ekibi Milan ve kalecisi Dida hakkında da disiplin soruşturması başlattı.
Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Celtic ve AC Milan arasında oynanan ve Celtic'in 2-1'lik üstünlüğüyle sona eren Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının yankıları sürüyor. Karşılaşma esnasında bir taraftarın sahaya girmesi ve Milan kalecisi Dida'ya saldırmasıyla ilgili olarak Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) soruşturması devam ederken, UEFA bu kez de abartılı davranışlarda bulunan Dida ve kulübü Milan hakkında disiplin soruşturması başlattı.
Maçın son bölümlerine doğru bir İskoç taraftarın saldırısına uğrayan ancak ciddi bir darbe almamasına rağmen uzun süre yerden kalkmayan ve daha sonra da sedyeyle maçı terk eden, sonra da oyundan alınan Dida, bu hareketleri nedeniyle büyük tepki toplamıştı. Dida'nın bu tavırlarının ardından hali hazırda Celtic Kulübü hakkında soruşturma açan UEFA, soruşturmasına Milan Kulübü ve Dida'yı da dahil etti.
Dida'ya saldıran 27 yaşındaki holigan, saha içerisinde polisten kaçmayı başarmış ancak daha sonra fotoğrafları medya organlarında yayınlanınca polis takibi sonucunda yakalanmış ve Celtic maçlarından ömür boyu men edilmişti.
UEFA kontrol ve disiplin komitesi konuyla ilgili olarak tarafları Perşembe günü dinleyecek.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla